Trikalascore

500 δένδρα – ανάσες ζωής από την ΟΛΥΜΠΟΣ σε δήμους και σχολεία της Αττικής

Η δράση αποτελεί συνέχεια του προγράμματος δενδροφύτευσης που υλοποιεί η εταιρεία στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με στόχο την ενίσχυση του φυσικού περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των τοπικών κοινωνιών.

Στην πρωτοβουλία συμμετείχε ενεργά το ανθρώπινο δυναμικό της ΟΛΥΜΠΟΣ, συμβάλλοντας εθελοντικά στην προσπάθεια αναγέννησης του πρασίνου σε περιοχές που το έχουν άμεση ανάγκη.

Η ΟΛΥΜΠΟΣ συνεχίζει να επενδύει σε δράσεις με θετικό αποτύπωμα στον άνθρωπο και το οικοσύστημα, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η επιχειρηματικότητα οφείλει να συνυπάρχει με την περιβαλλοντική υπευθυνότητα και τη βιώσιμη προοπτική.

Related posts

Βαρύ πένθος για τον ‘Ακη Αζίζ που “έχασε” τον πατέρα του-Τα συλλυπητήρια του Αγίου Οικουμενίου

admin

Στις 4/8 η πρώτη του ΑΟ Τρίκαλα

admin

Κρεπερί Μποέμ: Η αγαπημένη κρέπα όλων των Τρικαλινών παίζει δυνατά στο κατάστημα της οδού Κονδύλη(PICS)

admin