Trikalascore

H πρώτη του ΑΣ Μετέωρα(PICS)

Ξεκίνησε σήμερα κι επίσημα η νέα αγωνιστική χρονιά για τον ΑΣ Μετέωρα ο οποίος έκανε την πρώτη επίσημη συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι προπονήσεις είχαν ξεκινήσει ανεπίσημα από την περασμένη Πέμπτη, αλλά από σήμερα ξεκινάει κι επίσημα η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τα Μετέωρα μετά την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος επενδύουν φέτος σε ένα πιο νεανικό σχήμα καθώς θέλουν να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά της Ακαδημίας να αναδειχθούν και να υπάρχει μια εξέλιξη στο έργο της.

Βέβαια το ρόστερ της ομάδας δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη στο 100% καθώς αναμένεται να γίνουν κι ορισμένες άλλες προσθήκες τις επόμενες ημέρες.

Ο πρόεδρος του ΑΣ Μετέωρα υποδέχθηκε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους ευχήθηκε να έχουν όλοι μαζί μια καλή σεζόν μακριά από τραυματισμούς κι άλλου είδους προβλήματα.

Ο νέος προπονητής των Μετεώρων Νίκος Βαλομάνδρας από την πλευρά του κάλεσε τους παίκτες να είναι συνεπείς στις προπονήσεις να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε η ομάδα να είναι κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική.

Κοντά στην οικογένεια του ΑΣ Μετέωρα βρέθηκε και η πνευμονολόγος της πόλης μας, κ. Κατερίνα Απόδιακου η οποία πρόσφερε ένα πλήρες σετ φαρμακείου για τις πρώτες βοήθειες καθώς και διάφορες εξετάσεις προς τους ποδοσφαιριστές.

Πηγή-φωτό: Sportskalampaka.gr

             

Related posts

Φιλικό Δήμου Τρικκαίων – βετεράνων ΑΟΤ: Πρόλαβαν και έβαλαν τρία γκολ(PICS)

admin

Στο Βελιγράδι για την κούπα το γνωστό δίδυμο φίλων του Ολυμπιακού

admin

Στο κλαμπ των παντρεμένων ο Νίκος Αγγελάκης

admin