Trikalascore

Υποψήφιος με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” ο Οικονόμου Βασίλειος

Δυναμική προσθήκη και επίσημα για τον συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” καθώς ο Οικονόμου Βασίλειος έδωσε τα χέρια με τον Χήρα Θεόδωρο και συμπορεύονται ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

 

Ο Βασίλης κατάγεται από το Πετροχώρι και διαμένει μόνιμα στην Πύλη Τρικάλων.

Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και είναι πατέρας ενός τέκνου.

 

Ο ίδιος αναφέρει σχετικά….. << Συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στον συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” όπου ηγείται ο Θεόδωρος Χήρας. Σκοπός της ενασχόλησης μου με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι η ανιδιοτελής προσφορά μου στο κοινωνικό σύνολο, η αναβάθμιση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας και η υλοποίηση μιας σειράς παρεμβάσεων για την ανάπτυξη των χωριών μας. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για την αλλαγή σελίδας στον Δήμο Πύλης, καθώς η κοινωνία το επιθυμεί δεόντως >>.

 

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας , δήλωσε…. << Ο Βασίλης είναι ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος και ενεργός πολίτης με όλη τη σημασία της λέξεως. Εργατικός , φιλότιμος , υπεύθυνος και πρόθυμος. Γνωρίζει πολύ καλά όλα τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής και έχει συγκεκριμένες προτάσεις για την επίλυση τους. Το όραμα του ταυτίζεται με το δικό μας και ο κοινός μας αγώνας αποτελεί γεγονός!

 

Βασίλη, καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία >>.

 

Related posts

Γιάννης Τζίκας: 2024. Πάμε να το ζήσουμε…

admin

Παράπονα αγροτών στον Χρήστο Σιμορέλη. Στον Πλάτανο βρέθηκε στο πλαίσιο των περιοδειών ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

admin

7 νέες μολύνσεις κορωνοιού στα Τρίκαλα

admin