Trikalascore

Ο Μπακλαβάς Παύλος υποψήφιος με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”.

Σε μία πολλά υποσχόμενη προσθήκη στο συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον» προχώρησε ο Θεόδωρος Χήρας, καθώς έδωσε και επίσημα τα χέρια με τον Μπακλαβά Παύλο του Ιωάννη και πλέον πορεύονται από κοινού , με φόντο τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Παύλος είναι 23 ετών, διαμένει μόνιμα στην Πηγή Τρικάλων και σπουδάζει στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών.

Ο ίδιος, με αφορμή την υποψηφιότητα του, δήλωσε…. << Θέτω τον εαυτό μου για πρώτη φορά στην κρίση των συγχωριανών μου. Μετά από εποικοδομητικό διάλογο με τον εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης κ. Θεόδωρο Χήρα, αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά με όλες μου τις δυνάμεις στο συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον».

Θεωρώ ότι εμείς οι νέοι έχουμε χρέος να βγούμε μπροστά, να ενεργοποιηθούμε στα κοινά, να ορίσουμε εμείς το μέλλον μας και να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα στην καθημερινότητα, τις παθογένειες του παρελθόντος, την οπισθοδρόμηση και τη στασιμότητα. Εμείς οι νεότεροι σε ηλικία μπορούμε να θέσουμε τις βάσεις ώστε να εξαλείψουμε την καχυποψία και την αμφισβήτηση που επικρατεί στην κοινωνία και να δώσουμε μια ρότα αισιοδοξίας και ελπίδας >>.

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας, δήλωσε…. << Είμαι πολύ χαρούμενος που η νέα γενιά διακατέχεται από υπέρμετρη αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση και επιθυμεί να ενασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτό δείχνει ότι οι νέοι άνθρωποι έχουν άποψη και επιχειρήματα και νιώθουν την ανάγκη να τα εξωτερικεύσουν και να τα μεταλαμπαδεύσουν. Είναι τιμή μας που ευσυνείδητα και υπεύθυνα άτομα σαν τον Παύλο αποτελούν στελέχη του συνδυασμού μας.

Άλλωστε όπως διατύπωσε και ο Αμερικάνος εκπαιδευτικός και συγγραφέας Sam Levenson: «ένα από τα προσόντα του να είσαι νέος είναι ότι δεν αφήνεις τα γεγονότα να εμποδίζουν τη φαντασία σου».

Ο Παύλος θα είναι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Πηγής.

Παύλο , καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία!

Related posts

Η αποστολή του ΑΟ Τρίκαλα για Ζάκυνθο

admin

Ανεβάζει στροφές ο Α.Ο Τρίκαλα(PICS)

admin

Η καταξιωμένη εταιρεία Advent Technologies χορηγός φανέλας των Trikala Basket

admin