Trikalascore

Ο Σακκομήτρος Κωνσταντίνος υποψήφιος με τον συνδυασμό «ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Μια άκρως ισχυρή προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού «ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» επισφραγίστηκε και με τον πιο επίσημο τρόπο καθώς ο Σακκομήτρος Κωνσταντίνος του Αποστόλου, έδωσε τα χέρια με τον Θεόδωρο Χήρα και πορεύονται από κοινού, στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Ο Κωνσταντίνος, έλκει την καταγωγή του από τη Νέα Πεύκη. Είναι υπάλληλος του ΕΦΚΑ Τρικάλων και πατέρας δύο παιδιών. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νέας Πεύκης από το 2014 μέχρι και το 2019, ενώ στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό «Πρώτα ο Άνθρωπος» του κ. Κώστα Μαράβα. Αξιοσημείωτο είναι και η μακροχρόνια ενασχόλησή του με τα πολιτιστικά δρώμενα του χωριού του, μέσω της συμμετοχής του στον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο.
Ο Κωνσταντίνος με αφορμή την υποψηφιότητα του δήλωσε σχετικά… << Αγαπώ παθολογικά τον ορεινό μας όγκο. Γνωρίζω επακριβώς τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής, τόσο μέσω της συνεχούς παρουσίας μου σε αυτή, όσο και μέσω της αυτοδιοικητικής μου εμπειρίας και έχω την δυνατότητα να προβώ στις κατάλληλες ενέργειες για να δοθούν οι λύσεις που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά μας. Το όραμα και οι αξίες του συνδυασμού «ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» ταυτίζονται πλήρως με τα «πιστεύω» μου και κατόπιν ώριμου διαλόγου με τον Θεόδωρο Χήρα, αποφάσισα να συμμετέχω στο πλευρό του με όλες μου τις δυνάμεις, για την αλλαγή σελίδας στον Δήμο Πύλης>>.
Ο Χήρας Θεόδωρος από την πλευρά του δήλωσε… << Ο Κωνσταντίνος Σακκομήτρος είναι ένας ευρέως αγαπητός άνθρωπος, με έντονη προσωπικότητα και εξαιρετικό χαρακτήρα. Δυναμικός, εργατικός, πρόθυμος, γεμάτος αυτοπεποίθηση και με αστείρευτη θέληση για προσφορά στα κοινά. Έχει μάθει να διεκδικεί το τέλειο και δεν συμβιβάζεται με το μέτριο. Τον ευχαριστώ θερμά για την απόφαση του να δώσει την απαιτητική αυτοδιοικητική «μαχη» ως στέλεχος του συνδυασμού μας «ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».
Ο Κωνσταντίνος στις ερχόμενες εκλογές, θα διεκδικήσει την είσοδο του στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης.
Κωνσταντίνε, καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία!

Related posts

Η «σημαία» στον ιστό της-Συνεχίζει στον Ασκληπιό η Ευαγγελία Καπέλου

admin

Την Παρασκευή η απόφαση του Αυγενάκη για γεμάτα γήπεδα

admin

Το βράδυ αναμένεται στην Ελλάδα ο Λάλας, αύριο πέφτουν οι υπογραφές με Αιβάζογλου

admin