Trikalascore

Ο Ντίνος Βαϊόπουλος επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”

Την απόφαση να διεκδικήσει την προεδρία της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Νικολάου (Καμιάι), πήρε ο Κωνσταντίνος (Ντίνος) Βαϊόπουλος του Στεφάνου. Ο κ. Βαϊόπουλος κατέρχεται με το συνδυασμό Πορεία στο Μέλλον, που προέκυψε μετά τη συμπόρευση Θεόδωρου Χήρα και Βαλάντη Τσιούτσια.

Είναι μόνιμος κάτοικος Αγίου Νικολάου και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Απασχολείται στον ιδιωτικό τομέα, είναι παντρεμένος με την Καλιακούδα Ευφροσύνη και είναι γονείς 2 παιδιών

Ο κ. Βαϊόπουλος δηλώνει: “Πήρα την απόφαση να διεκδικήσω την προεδρία της κοινότητάς μου με τον συνδυασμό Πορεία στο Μέλλον, θεωρώντας ως την πλέον αξιόπιστη επιλογή ώστε βγει ο Δήμος Πύλης από την απραξία των των τελευταίων ετών και να οδηγηθεί σε μια πορεία με μέλλον και ανάπτυξη. Πρωταρχικός μου στόχος είναι να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στο χωριό μου, όπου το ζω καθημερινά και υπεραγαπώ.”

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της παράταξης Πορεία στο Μέλλον, Θεόδωρος Χήρας καλωσορίζει τον Ντίνο Βαϊόπουλο στις τάξεις του συνδυασμού και δηλώνει: “Ο ορεινός όγκος με την απαράμιλλη ομορφιά του παρακμάζει. Οι μικρές ορεινές κοινότητες ερημώνουν.

Πρέπει επιτέλους να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Και τη διαφορά μπορούν να την κάνουν μόνο άνθρωποι με όρεξη για δουλειά, μεράκι και αγάπη για τον τόπο τους. Άνθρωποι σαν τον Ντίνο Βαϊόπουλο που γνωρίζουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας του χωριού τους, έχουν όραμα για την περιοχή τους και σηκώνουν μανίκια να προσφέρουν με ανιδιοτέλεια.”

Ντίνο Βαϊόπουλε, καλωσόρισες στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία!!!

Related posts

Ξεκίνησε η καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης στα σωματεία

admin

Την Τετάρτη οι ημιτελικοί του κυπέλλου ΕΠΣΤ-Τότε θα γίνει ο τελικός

admin

Συνέντευξη της Τρικαλινής Ευαγγελίας Καπέλου για την άνοδο του ΣΠΑ Καρδίτσας στην Α2′

admin