Trikalascore

Σημαντική διάκριση για την ομάδα ρομποτικής του ΑΚΕΘ

Συγχαρητήρια στην εξαιρετική ομάδα μας AKETH Energy Lions για τη 2η θέση για το Motivate Award στον Μεγάλο Τελικό του FIRST® LEGO® League, που πραγματοποιήθηκε στις 18 και 19 Μαρτίου 2023 στη Θεσσαλονίκη για τις ομάδες από όλη την Ελλάδα.Ένα βραβείο που επιβραβεύει ομάδες που αγκάλιασαν την κουλτούρα του FIRST LEGO League μέσω της σύστασης της ομάδας, το πνεύμα και τον έμπρακτο ενθουσιασμό τους. Η επιτυχία αυτή συνεχίζει την παράδοση των διακρίσεων που έχουν γίνει θεσμός πλέον για τις ομάδες ρομποτικής του ΑΚΕΘ.

Μέλη της υπέροχης αυτής ομάδας ήταν τα παιδιά Χρήστος Τσιχρίνης, Κωνσταντίνος Αποστολίκας, Ευθύμιος Μαρκάτας και Κωνσταντίνος Γίδας που υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους κ. Γεωργίου Γίδα και κ. Ευάγγελου Μαντζάνα έδειξαν τις υπέροχες ιδέες τους στο πλαίσιο της διασφάλισης πρόσβασης σε οικονομικά προσιτή, αξιόπιστη, βιώσιμη και σύγχρονη ενέργεια για όλους.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας Βιολάντα Cookies Α.Ε. και Αρτοβιομηχανία Χατζής, που με τα προϊόντα τους γλύκαναν για άλλη μια φορά όλους τους παρευρισκόμενους.

Related posts

Πάει μία εβδομάδα πίσω η πρεμιέρα της SL2!

admin

Με 20άδα στην Πάτρα ο Α.Ο Τρίκαλα(PIC)

admin

Νίκος Αγγελάκης και Θοδωρής Φορτούνης μιλούν στο Trikalascore για τον τίτλο των Μετεώρων(VIDEO)

admin