Trikalascore

Πρόκριση στο κύπελλο για το Ροπωτό με “ήρωα” τον πορτιέρο Γκούμπλια

‘Eνα δυνατό και αμφίρροπο ματς για το κύπελλο ΕΠΣΤ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη ανάμεσα στον Κεραυνό Ροπωτού και τη Δόξα Χρυσομηλιάς, δύο από τις πλέον δυνατές στο 2ο όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής.

Ο Κεραυνός πήρε την πρόκριση στην 3η φάση στη διαδικασία των πέναλτι, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον πολύπειρο πορτιέρο Σούλη Γκούμπλια, ο οποίος έπιασε τρία πέναλτι και το Ροπωτό να επικρατεί τελικά στη ρουλέτα με σκορ 3-1.

Η κανονική διάρκεια και η παράταση ολοκληρώθηκαν με ισοπαλία 1-1.

Το Ροπωτό άνοιξε το σκορ με γκολ ποίημα του Γ. Σουφλιά, για να ισοφαρίσει ο Θεοδώρου για τη Χρυσομηλιά.

Τελικά όπως προαναφέραμε οι γηπεδουχοι ευτύχησαν στο φινάλε να πανηγυρίσουν τη σπουδαία πρόκριση στον 3ο γύρο του θεσμού.

Related posts

Κώστας Σκρέκας: «Θωρακίζουμε την κοινωνία από την κλιματική κρίση – Μειώνουμε το κόστος ενέργειας για νοικοκυριά και επιχειρήσεις»

admin

Αυγενάκης: “VAR και στη Super League2”

admin

Η κοπή πίτας του Domus Cafebar…Που αλλού; Στα Μεζεδοκαμώματα!

admin