Trikalascore

300 κάτοικοι του Δαμασίου φιλοξενούμενοι στα Τρίκαλα

Στα ξενοδοχεία των Τρικάλων φιλοξενούνται από το βράδυ της Τετάρτης 3 Μαρτίου 2021, περίπου 300 κάτοικοι του Δαμασίου, μετά τον σεισμό στην περιοχή.

Τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, δεν επιτρέπουν την παραμονή στους στα σπίτια τους και τα Τρίκαλα τους φιλοξενούν. Κατέλυσαν στα ξενοδοχεία των Τρικάλων, μετά από συνεννόηση του Δήμου Τρικκαίων με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Τυρνάβου.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, που είχε μεταβεί στην πληγείσα περιοχή από νωρίς το απόγευμα,τους υποδέχθηκε, εκφράζοντας τα συναισθήματα αλληλεγγύης των τρικαλινών πολιτών σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Τρικκαίων φροντίζει να προσφέρει πρόσθετη βοήθεια στους φιλοξενούμενους.

tv10.gr

Related posts

Ο Dr. Κώστας Φαμίσης απένειμε διπλώματα στην τελετή ορκομωσίας στο ΤΕΦΑΑ(PICS)

admin

Αφοί Καραγκούνη: Η εταιρεία πώλησης πλακιδίων, ειδών υγιεινής που κάνει τη διαφορά στα Τρίκαλα(PICS)

admin

Κώστας Σκρέκας: «Θωρακίζουμε την κοινωνία από την κλιματική κρίση – Μειώνουμε το κόστος ενέργειας για νοικοκυριά και επιχειρήσεις»

admin