Trikalascore

‘Ε”Χ”ασε την ευκαιρία ο Διγενής, θέλει νίκη με Στυλίδα για να ανέβει στη Γ’ Εθνική

Mεγάλη ευκαιρία να κλειδώσει ουσιαστικά από σήμερα την άνοδο στη Γ’ Εθνική έχασε ο Διγενής Νεοχωρίου, ο οποίος αναδείχτηκε ισόπαλος δίχως τέρματα στο Μπάμπης Παπαχατζής με τον αδιαφορο Αστέρα Κερδίτσας.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχασαν σωρεία ευκαιριών να σημειώσουν τουλάχιστον ένα τέρμα, με τις περισσότερες ευκαιρίες να έρχονται από το Θέμη Αλεξίου.

Γενικότερα η εικόνα του Νεοχωρίου ήταν πολύ καλή, αλλά λίγο η αστοχία των παικτών του, λίγο το άγχος, αποτέλεσαν τροχοπέδη προκειμένου να έρθει η νίκη-άνοδος.

Η ομάδα του Νίκου Καρακώστα είχε μεγάλη στιγμή στο 20′ σε δοκάρι του Τζέκου, ενώ απείλησε και στο 73′ όμως το σουτ του Σάββα δεν βρήκε στόχο.

Το Νεοχώρι έφτασε έτσι τους 11 βαθμούς και τα πράγματα είναι πολύ απλά. Εάν την επόμενη Κυριακή κερδίσει στο γήπεδό του τη Στυλίδα προβιβάζεται.

Συνθέσεις:

Διγενής Νεοχωρίου (Σπύρος Ευαγγέλου): Ράπτης, Ξανθός, Τσιγαρίδας, Σταμέκος, Καραμούζης, Φωτίκας, Αυγένης, Παπαδόπουλος, Παναγιωτάκης, Βαρναβίδης, Αλεξίου Θ.

Αστέρας (Νίκος Καρακώστας): Γεωργαντζάς, Ζάρρας, Καραγκούνης, Καλύβας (60′ Μάττας), Κοντοβάς, Βαγγελάκος (65′ Ρόβας), Μπιτέλης, Μπάλλας, Τζέκος (60′ Σάββας), Τσιρογιάννης (53′ Καραγιάννης), Ντόβας.

Related posts

Σήμερα στο πρατήριο AVIN Πύλης 39 φουλάρεις με ποιοτικά καύσιμα και κερδίζεις τη σούπερ προσφορά

admin

Πρόγραμμα και διαιτησίες στο Ερασιτεχνικό

admin

VIDEO με τα Highlights από το φιλικό ΑΣ Μετέωρα-ΑΟ Τρίκαλα

admin