Trikalascore

Ο “εφιάλτης” συνεχίζεται-Βαριά ήττα και από τη Νίκη Βόλου

Η Νίκη Βόλου νίκησε εκτός έδρας τα Τρίκαλα με 3-0 και ανέβηκε στους 50 πόντους (3η θέση), με τους γηπεδούχους να παραμένουν στους 21 πόντους (17η θέση).

Με φόρα άρχισε η Νίκη Βόλου, που στο 4′ λεπτό, μετά από γέμισμα του Αθανασίου στην περιοχή, ο Παναγιωτίδης από κοντά έκανε το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα (10′ λεπτό), μετά από σέντρα για τους φιλοξενούμενους, ο Βασιλείου πήρε την κεφαλιά, ο Περλέσι απόκρουσε, όμως ήρθε ο Κουσκουνάς για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να γράψει το 0-2. Οι κυανόλευκοι έκαναν φάσεις στα επόμενα λεπτά τόσο με τον Κουσκουνά στο 13′ λεπτό, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση, πέρασε και τον τερματοφύλακα όμως δεν μπόρεσε να γυρίσει προς την εστία με την μπάλα να καταλήγει άουτ, όσο και στο 18′ λεπτό, με το δυνατό σουτ του Τσουκαλά. Στο 27′ λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έκαναν ευκαιρία με το σουτ του Βλαχομήτρου έξω από την περιοχή, το οποίο μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Περλέσι

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, ενώ η Νίκη Βόλου είχε τον πρώτο λόγο και έχασε ευκαιρίες τόσο με το πλασέ του Πάνου στο 78′ λεπτό, όσο και με το σουτ του Στοϊνοβιτς στο 82′ λεπτό. Ο Βασιλείου με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 88′ λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 3-0.

Τρίκαλα (Καλογιάννης): Περλιέσι, Ντιαλόσι, Κλεμέντε, Γκοβίνας, Ευθυμίου, Ζησόπουλος (72′ Γουϊντέκε), Ιωαννίδης, Μυλόπουλος (60′ Φουτσίνι), Νιάρος, Ριζογιάννης, Σανδραβέλης.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Περιστερίδης, Κυρίτσης (82′ Τσιμπούκας), Αθανασίου, Αλιατίδης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (74′ Πάνος), Τσουκαλάς, Βασιλείου, Βλαχομήτρος (74′ Στοΐνοβιτς), Κουσκουνάς (74′ Τζιώρας).

Liganews.gr

Related posts

Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοίνωσε τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας του

admin

Τέλος από τον ΑΟΤ ο Κουσκουνάς που πάει Νίκη Βόλου

admin

Οι ευχές του Λευτέρη Αβραμόπουλου-Υποψήφιου Δήμαρχου Μετεώρων

admin