Trikalascore

Πολύτιμη νίκη παραμονής για τον Αχιλλέα Μπάρας κόντρα στους Ταξιάρχες

‘Ενα από τα παιχνίδια που παρουσίαζαν σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο Μπάρας με τον τοπικό Αχιλλέα να υποδέχεται τον ΑΟ Ταξιαρχών.

Οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη, στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πέτυχαν τελικά το στόχο τους, επικρατώντας με 2-0 και πλέον με 13 βαθμούς έχουν βάλει γερές βάσεις για παραμονή στην κατηγορία και από εκεί και πέρα για ότι καλύτερο στη συνέχεια.

Οι Ταξιάρχες από την άλλη, παρατάχτηκαν με σημαντικές απουσίες, γεγονός που τους ανάγκασε να ξεκινήσουν το παιχνίδι με τρεις τερματοφύλακες. Για διάφορους λόγους απουσίαζαν πρωτοκλασάτοι παίκτες όπως οι Μπλέτσας, Παπανδρέου.

Παρά το ότι έμειναν στην προτελευταία θέση , θα κάνουν την προσπάθειά τους στη συνέχεια για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Στο 20′ ακυρώθηκε ων οφσάιντ τέρμα που σημείωσε ο Ζαγκογιάννης, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για τη συγκεκριμένη υπόδειξη.

Στο 30’ ο Αχιλλέας Μπάρας κέρδισε πέναλτι καθώς η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού των φιλοξενούμενων με το διαιτητή Σταφυλά να δείχνει την άσπρη βούλα.

Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Σουλειμένης κάνοντας το 1-0 για τον Αχιλλέα.

Στην επανάληψη το ματς έγινε καλύτερο και είχε εκατέρωθεν φάσεις, με τον Αχιλλέα Μπάρας τελικά να φτάνει στο 2-0 με ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κατηφόρη.

Οι Ταξιάρχες θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει και αυτοί κάποιο γκολ, αλλά το 2-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του ματς.

Διαιτητές: Σταφυλάς-Ανδριόπουλος-Τασιόπουλος

Αχ. Μπάρας (Μαγκλάρας):Πετρένκο, Ευσταθίου Κ., Καπέλας, Σταμάτης Χ., Σταμάτης Π., Κουσούνης, Νάνος, Συμελλάς, Σουλειμάνης, Ζαγκογιάννης, Κατηφόρης

‘Επαιξαν και οι: Τσίντζος, Γαλάνης, Πολυζόπουλος

Ταξιάρχες (Κέφος): Μπαλατσός, Τσιαφίτσιας, Χαντζής, Πισκόιας, Τσιώλης, Καλαντζής, Τσάτσος, Παπαλεξανδρής, Αναστασόπουλος, Τσαγκάρης, Κουκούδας

Related posts

Φορτούνης: “Στόχος μας να προκριθούμε με Αιντχόφεν”

admin

Κέρδισαν σημαντικές εμπειρίες οι νεαροί αθλητές του A.C. Taekwondo ΖΕΥΣ Τρικάλων στο 7ο Baby Cup(PICS)

admin

‘Ηττα στην Ηγουμενίτσα και ο στόχος της παραμονής απομακρύνθηκε κι άλλο

admin