Trikalascore

Με “Πέρι” στο τιμόνι ο Α.Ο Ταξιαρχών

‘Ενας ιδιαίτερα ικανός και έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Α.Ο Ταξιαρχών.

Ο λόγος για τον Περικλή Βασιλείου, που θα οδηγήσει τον ΑΟΤ στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Η ανακοίνωση του σωματείου:

Ο Αθλητικός Όμιλος Ταξιαρχών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον νέο προπονητη τής ομάδας μας για την νέα αγωνιστική χρόνια!! Πρόκειται γιά τον Περικλή Βασιλείου αποφοιτου ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδοσφαιρο και κάτοχο διπλώματος UEFA B’…. Να τον Καλοσωρισουμε στην οικογένεια του ΑΟΤ Και να του ευχηθουμε πολλες επιτυχίες με την ομάδα μάς!!!!!

Από την πλευρά του, ο Περικλής Βασιλείου μέσω ανάρτησης σχολίασε:

“Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση της διοίκησης να αναλάβω την ομάδα. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό στις μέρες μας να υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με ανιδιοτέλεια για την ομάδα του χωριού τους και θα πρέπει τουλάχιστον να δείχνουμε σεβασμό και εκτίμηση όταν σου κάνουν πρόταση για συνεργασία. Με ομαδική εργασία και ταπεινότητα θα προσπαθήσουμε να εξελίξουμε αγωνιστικά την ομάδα και να την πάμε ένα σκαλοπάτι πάνω”.

Related posts

Θανάσης Λιούτας: Αναβιώνουν οι 120 δόσεις και ενεργοποιείται νέα ρύθμιση για τα χρέη που δημιουργήθηκαν μέσα στην ενεργειακή κρίση

admin

Μετά τις εκλογές έρχεται η “καυτή” εβδομάδα που θα κρίνει το μέλλον του ΑΟ Τρίκαλα

admin

Με απουσίες η προετοιμασία του ΑΟΤ για το ντέρμπι με Παλαμά

admin