Trikalascore

Ξεκινούν οι κινήσεις στον Α.Ο Τρίκαλα

Από την ώρα που από τον Ηλία Αιβάζογλου πάρθηκε η απόφαση να δηλώσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα και να την τρέξει ο ίδιος, είναι αυτονόητο ότι οι επόμενες ημέρες θα είναι ημέρες με έντονη κινητικότητα όσον αφορά το σχεδιασμό του Α.Ο Τρίκαλα.
‘Ηδη έχει χαθεί αρκετός χρόνος με όλες τις εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο και πλέον η διοίκηση καλείται με γοργά βήματα να τρέξει τον προγραμματισμό και να χτίσει μία ανταγωνιστική ομάδα για το επόμενο πρωτάθλημα.
Ο γενικός διευθυντής Νίκος Σαμολαδάς θα είναι αυτός που και πάλι θα επωμιστεί το φόρτο εργασίας, καθώς η πλειοψηφία των θεμάτων που αφορούν τον προγραμματισμό θα περάσει από εκείνον.
‘Εδειξε και πέρυσι ότι μπορεί να τα καταφέρει και με ένα χαμηλό μπάτζετ να δημιουργήσει μία ομάδα που πέτυχε το στόχο της παραμονής στην κατηγορία.
Σίγουρα μπορεί να το κάνει και φέτος ανεξάρτητα με τα ποια θα είναι τα δεδομένα σε οικονομικό επίπεδο και τις εντολές που θα πάρει από τον Ηλία Αιβάζογλου.
Να σημειωθεί ότι οι δύο άνδρες έχουν συνάντηση σήμερα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πάρουν αποφάσεις όσον αφορά το πώς θα κινηθούν και να δρομολογήσουν τις εξελίξεις σχετικά με το σχεδιασμό.

Καβακάς ή Σέρβος προπονητής

Στο θέμα του νέου τεχνικού μπορεί αρκετοί να θεωρούν δεδομένη την έλευση του Τίμου Καβακά, που αποτελεί και την πρώτη επιλογή του Νίκου Σαμολαδά.
Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει συζητήσεις και με Σέρβο τεχνικό.
Αμφότερες οι επιλογές αξιολογούνται με τη διοίκηση να θέλει να φέρει τον πλέον κατάλληλο, που θα είναι και ο άνθρωπος που θα χτίσει το νέο Α.Ο Τρίκαλα.

Το μπαλάκι στον κόσμο

Ο Ηλίας Αιβάζογλου, έκανε το χρέος του και δήλωσε τον Α.Ο Τρίκαλα στο νέο πρωτάθλημα της SL2, την ώρα που κανείς άλλος ενδιαφερόμενος δεν ήρθε για να πάρει την ομάδα.
Ο πρόεδρος του ΑΟΤ, θα έχει ένα πραγματικό «Γολγοθά» να ανέβει οικονομικά, καθώς και φέτος θα είναι μόνος, οπότε η πόλη καλείται να τον στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της, κάνοντας κάπως πιο εύκολο το έργο του.

Related posts

“Χτυπάει” Κουσκουνά η Κόρινθος

admin

“Λύγισαν” στην επανάληψη τα Μετέωρα

admin

Nέα ΚΥΑ: Κανονικά προπονήσεις σε FL και Γ’ Εθνική

admin