Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019 03:00 από

Μία ονειρική χρονιά για τους Diamond Fighters(ΦΩΤΟ)

Μία άκρως επιτυχημένη σεζόν πλησιάζει στο τέλος της για τους Diamond Fighters, τον Τρικαλινό σύλλογο Kick Boxing , με προπονητή το Φώτη Γεωργόπουλο

Οι προπονήσεις των αθλητών θα συνεχιστούν μέχρι και τα τέλη του επόμενου μήνα, αλλά αυτό που μένει είναι οι σπουδαίες φετινές επιτυχίες που καθιέρωσαν το σύλλογο σε πανελλήνιο επίπεδο, με την παρουσία αρκετών αθλητών σε κορυφαία events που συνδυάστηκαν με μεγάλες νίκες.

Αναμφίβολα, αποκορύφωμα όλων των παραπάνω αποτέλεσε η παρουσία των Diamond Fighters στην Ιαπωνία, τη Μέκκα του αθλήματος, για τον πρόσφατο αγώνα του Στέφανου Μπαγλατσάκου, μία "μάχη" σε πολύ υψηλό επίπεδο, που έκανε υπερήφανους όλους τους 'Ελληνες φίλους του Kick Boxing και δη τους Τρικαλινούς

Οι Diamond Fighters, ως γνωστόν, προπονούνται στο γυμναστήριο Melathron με τον κ. Δημήτρη Λιούλιο δάσκαλο του Φώτη Γεωργόπουλου να δίνει τα ηνία στο μαθητή του και με ικανοποίηση να βλέπει ότι εκείνος βαδίζει στα δικά του χνάρια, έχοντας αφήσει ήδη τη σφραγίδα στη δουλειά του.

Με τη νέα αγωνιστική σεζόν, τα πράγματα αναμένεται να είναι ακόμη καλύτερα για τους Diamond Fighters , που με παρακαταθήκη τη φετινή επιτυχημένη χρονιά, βλέπουν ότι το Kick Boxing έχει αναδειχθεί και με το παραπάνω στα Τρίκαλα και δεκάδες είναι οι νέοι που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο σύλλογο.

Αίσθηση δε, προκαλεί το ότι ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους να ασχοληθούν με το δυναμικό αυτό άθλημα είναι πολλές γυναίκες με το ασθενές φύλο να δείχνει την προτίμησή του στο Kick Boxing.

To μόνο βέβαιο είναι ότι όσο ο Φώτης Γεωργόπουλος και οι αθλητές του δείχνουν τον ίδιο ζήλο και μεράκι στην εκγύμναση και εκμάθηση του αθλήματος, συνεχώς τα αποτελέσματα θα τους δικαιώνουν και τα καλύτερα έρχονται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"