Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018 10:29 από

Παπαδόπουλος και Πουρουτζόγλου δίδαξαν τα μυστικά του Kick Boxing στα Τρίκαλα(ΦΩΤΟ+VIDEO)

'Αλλο ένα άκρως επιτυχημένο Event για τον τρικαλινό σύλλογο Kick Boxing Diamond Fighters, καθώς το μεσημέρι της Κυριακής το Athletic Park κατακλύστηκε από αθλητές, που βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν ένα ενδιαφέρον σεμινάριο

Ο λόγος για το training camp με την παρουσία δύο πολύ γνωστών Ελλήνων προπονητών, των Δημήτρη Παπαδόπουλου και Δημήτρη Πουρουτζόγλου, που ήρθαν από τη Θεσσαλονίκη και την Καβάλα αντίστοιχα για να μοιραστούν τις γνώσεις τους στο ολλανδικό στυλ προπόνησης, αλλά και μία τελείως διαφορετική προπονητική μεθοδολογία.

Τα θέματα που αναλύθηκαν διατροφή αθλουμένων, προπόνηση αερόβια αναερόβια, προπόνηση ταχυδύναμης για δυναμικά αθλήματα, αποθεραπεία, taping στρατηγική.

Οι δύο δάσκαλοι μεταλαμπάδευσαν τις γνώσεις τους στους αθλητές που βρέθηκαν στο χώρο του σεμιναρίου, ενώ για αρκετή ώρα αναλύθηκε το σωστό δέσιμο των χεριών, πριν από κάθε αγώνα.

Αφού ολοκληρώθηκε το θεωρητικό κομμάτι, οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν στην πράξη κάποιες τεχνικές που τους διδάχτηκαν νωρίτερα με τους δύο προπονητές να επιβλέπουν και να διορθώνουν.

Στο τέλος του σεμιναρίου, όλοι αποχώρησαν ικανοποιημένοι, αλλά και με περισσότερες γνώσεις για το άθλημα, το οποίο αγαπούν.

Ιδιαίτερη ικανοποίηση και στο Φώτη Γεωργόπουλο, το γνωστό Τρικαλινό προπονητή των Diamond Fighters και τον άνθρωπο, ο οποίος ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την αναβάθμιση του αθλήματος τα τελευταία χρόνια.

Και όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο του Trikalascore ο Γεωργόπουλος ετοιμάζει κάτι το οποίο θα προκαλέσει πανελλήνια αίσθηση και το οποίο θα δούμε προσεχώς εδώ στα Τρίκαλα.

Δείτε το φωτορεπορτάζ και βίντεο από το σεμινάριο:

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"