Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 11:32 από

Εντυπωσίασε τους πάντες ο Στέλιος Παπαδόπουλος,στο σεμινάριο όπου δίδαξε στα Τρίκαλα (ΦΩΤΟ)

Στα Τρίκαλα φιλοξενήθηκε το προηγούμενο διήμερο ο κορυφαίος 'Ελληνας πυγμάχος Στέλιος Παπαδόπουλος, ο οποίος διαπρέπει πλέον στις ΗΠΑ, πραγματοποιώντας εξαιρετική καριέρα και μετρώντας μόνο νίκες στις εκεί αναμετρήσεις του

Ο Παπαδόπουλος βρέθηκε στην πόλη μας, στα πλαίσια ενός ενδιαφέροντος σεμιναρίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε χθες στο Ananti City Resort και διοργανώθηκε από το γνωστό Τρικαλινό δάσκαλο Φώτη Γεωργόπουλο.

Η εν λόγω αθλητική δραστηριότητα στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς εκατό και πλέον αθλητές και προπονητές από διάφορα σημεία της χώρας, κατέκλυσαν την αίθουσα του σεμιναρίου.

To παρών έδωσε και ο Τρικαλινός αθλητής του Kick Boxing Στέφανος Μπαγλατσάκος, που πλέον ανήκει στον κορυφαίο σύλλογο Team Mallios.

Ο Στέλιος Παπαδόπουλος συνοδευόταν από τον προπονητή του στην Ελλάδα, το γνωστό δάσκαλο πολεμικών τεχνών Γρηγόρη Μάλλιο, ενώ το παρών έδωσε και ο πατέρας του τελευταίου και δάσκαλος των δασκάλων όπως τον αποκαλούν Γιώργος Μάλλιος.

Οι δυο τους, παρέα με το Φώτη Γεωργόπουλο ανέβηκαν αρχικά στο βήμα του σεμιναρίου, κάνοντας μία εισαγωγή, ενώ από το Γρηγόρη Μάλλιο έγινε μία αναφορά στο βιογραφικό του Παπαδόπουλου, ενώ ο ίδιος μίλησε για τα καλύτερα λόγια για τις δυνατότητες του στο ρινγκ, αλλά και το χαρακτήρα του.

Εν συνεχεία ο λόγος δόθηκε στο νεαρό πυγμάχο, ο οποίος αρχικά αναφέρθηκε στον τρόπο ζωής και το καθημερινό του πρόγραμμα, μίλησε για τις εντυπώσεις του από την πυγμαχία στις ΗΠΑ και έπειτα ξεκίνησε να διδάσκει τεχνικές του αθλήματος.

Οι παρευρισκόμενοι άκουγαν με μεγάλη προσοχή και εν συνεχεία εφάρμοζαν τις τεχνικές που τους υποδείκνυε ο Παπαδόπουλος, ο οποίος επέβλεπε την όλη διαδικασία μαζί με το Γρηγόρη Μάλλιο, επισημαίνοντας τυχόν λάθη στους αθλητές.

Αφού ολοκληρώθηκε και αυτό το βασικό κομμάτι του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες παρέλαβαν την απαιτούμενη βεβαίωση συμμετοχής, υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον Παπαδόπουλο και κάπως έτσι έφτασε στο τέλος του αυτό το σπουδαίο event, με τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες του πρωταθλητή με τους αθλητές.

Μεγάλη ικανοποίηση για την επιτυχία του σεμιναρίου εκφράζεται από το διοργανωτή του, Φώτη Γεωργόπουλο, ο οποίος δε σταματάει εδώ καθώς στο προσεχές μέλλον είναι πιθανό να μας εκπλήξει και πάλι με τη διοργάνωση κάποιου εξίσου σημαντικού event.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Trikalascore από το σεμινάριο στο Ananti City Resort:

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"