Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 10:43 από

Αποφασισμένος ο Φώτης Γεωργόπουλος,φέρνει στα Τρίκαλα για σεμινάριο το Στέλιο Παπαδόπουλο!

Για σεμινάριο Pro Boxing θα βρεθεί στα Τρίκαλα την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου ο πασίγνωστος αθλητής Στέλιος Παπαδόπουλος, που έρχεται για το λόγο αυτό από τις ΗΠΑ

Η ενδιαφέρουσα αυτή αθλητική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Αnanti City Resort, την ερχόμενη Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 11.30 π.μ.

Ο Στέλιος Παπαδόπουλος θα έρθει με τον προπονητή του, το γνωστό Greg Mallio και θα μιλήσει στους παρευρισκόμενους για τα μυστικά του αθλήματος, αλλά και το πως μπορεί ένας αθλητής να ανέβει επίπεδο και να κάνει το μεγάλο άλμα και να αγωνιστεί στο εξωτερικό, κάτι το οποίο αποτελεί πρόκληση για όλους.

Το συγκεκριμένο γεγονός έχει προκαλέσει ήδη μεγάλο ενδιαφέρον σε όλη την Ελλάδα και αρκετές σχολές από διάφορα σημεία της χώρας ετοιμάζονται να έρθουν για να το παρακολουθήσουν.

Πρόκειται για σχολές από την Τρίπολη, την Κόρινθο, την Αίγινα, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Φλώρινα, αλλά και όλες σχεδόν τις σχολές από τη Θεσσαλία.

Ο Φώτης Γεωργόπουλος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς που στηρίζουν δυναμικά το σεμινάριο αυτό. Επίσης καλεί όλους να δώσουν το παρών την Κυριακή στο Ananti, καθώς το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί έμπνευση για όλους, διότι τα όνειρα των αθλητών μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"