Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017 11:54 από

Eξετάσεις ζωνών Junior Shido-Boxing και κοπή πίτας στο Μelathron Gym(ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, στο Melathron Gym, η διαδικασία εξετάσεων ζωνών για τους αθλητές Junior Shido-Boxing

Οι λιλιπούτειοι αθλητές ηλικίας 5-10 ετών πέρασαν με επιτυχία τις δοκιμασίες στις οποίες υποβλήθηκαν από τους εξεταστές-δασκάλους τους, Δημήτρη Λιούλιο, Φώτη Γεωργόπουλο, Αχιλλέα Νταιλιάνη ανεβαίνοντας έτσι μία ζώνη.

Οι νεαροί, εξετάστηκαν σε διάφορες τεχνικές, ενώ στη συνέχεια, αφού πέρασαν με επιτυχία τα τεστ, είχαν την ευκαιρία να παίξουν μεταξύ τους, απολαμβάνοντας παράλληλα τους καρπούς των προσπαθειών τους.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ένας ένας, περνούσαν για να παραλάβουν τις ζώνες τους, χρώματος μπλε,μωβ και πορτοκαλί, με το δάσκαλο Δημήτρη Λιούλιο, πέρα από τους επαίνους, να κάνει στον καθένα ξεχωριστά και τις απαραίτητες επισημάνσεις, όσον αφορά το τι θα πρέπει να βελτιώσει στον τρόπο που αγωνίζεται.

Τις εξετάσεις ζωνών παρακολούθησαν και αρκετοί γονείς, που εν συνεχεία, ενημερώθηκαν από τον κ. Λιούλιο σχετικά με την πρόοδο των παιδιών τους, αλλά και κάποια στοιχεία γύρω από το άθλημα του Shido-Boxing.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας, την οποία πραγματοποίησαν από κοινού οι τρεις δάσκαλοι, Δημήτρης Λιούλιος, Φώτης Γεωργόπουλος και Αχιλλέας Νταιλιάνης, με τα παιδιά να παραλαμβάνουν το καθένα το κομμάτι του, παρέα με χυμούς.

Τυχερή ήταν η νεαρή Αναστασία Χαρισοπούλου, η οποία βρήκε το φλουρί της πίτας, κερδίζοντας το διπλό δώρο της, που ήταν ένα σετ εξοπλισμού και η δωρεάν συνδρομή ενός μήνα.

Το άθλημα του Shido-Boxing, είναι αλήθεια ότι έχει αναβαθμιστεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια στα Τρίκαλα, μέσω της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στο Μelathron Gym και για το λόγο αυτό, ολοένα και περισσότερα παιδιά αποφασίζουν να ασχοληθούν με αυτό.

Από την πλευρά τους, οι προπονητές έχουν κάθε λόγο να νιώθουν ικανοποιημένοι, βλέποντας συνεχώς να ανεβαίνει το επίπεδο, αλλά και ο αριθμός των νεαρών αθλητών και για αυτούς το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί την καλύτερη ανταμοιβή των κόπων τους

Το φωτορεπορτάζ του Trikalascore από τις εξετάσεις ζωνών και την κοπή της πίτας:

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"