Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 09:03 από

Σεμινάριο κορυφαίου επιπέδου έρχεται στα Τρίκαλα από το Φώτη Γεωργόπουλο!

Ο γνωστός δάσκαλος του Kick Boxing Φώτης Γεωργόπουλος, είναι ούτως ή άλλως ένας άνθρωπος που συνεχώς προσπαθεί μέσα από τη δουλειά του να κάνει τη διαφορά

Ο κ. Γεωργόπουλος, έχει ήδη αναδείξει αθλητές που αγωνίζονται σε κορυφαίο επίπεδο του αθλήματος, όπως οι Στέφανος Μπαγλατσάκος και Μιχάλης Αργύρης, ενώ κατά καιρούς διοργανώνει άκρως ενδιαφέροντα σεμινάρια, με την παρουσία κορυφαίων προσωπικοτήτων της χώρας.

Το γεγονός όμως που ετοιμάζει το επόμενο διάστημα ο Φώτης, είναι κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της πόλης και αναμένεται να σημειώσει τεράστια οργανωτική επιτυχία.

Συγκεκριμένα την Κυριακή  2 Απριλίου θα λάβει χώρα στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στο Athletic Park, ένα πλούσιο σεμινάριο, που θα αναφέρεται όχι μόνο στο αγώνισμα του Kick Boxing, αλλά και σε άλλα αθλήματα.

Θέματα του σεμιναρίου θα αποτελέσουν η διατροφή, η δύναμη, φυσική κατάσταση και η τεχνική, τα στοιχεία τα οποία απαιτούνται για έναν ολοκληρωμένο αθλητή.

Ο πλέον αναγνωρισμένος προπονητής του Kick Boxing, Γρηγόρης Μάλλιος , υπεύθυνος του συλλόγου Mallios Team, θα είναι ο κεντρικός εισηγητής του σεμιναρίου.

Δίπλα του, ο ιδιαίτερα καταξιωμένος γυμναστής Κωνσταντίνος Φλίγκος, γυμναστής επωνύμων και καλλιτεχνών, αλλά και του Τρικαλινού Παγκόσμιου πρωταθλητή Στέφανου Μπαγλατσάκου.

Πέρα όμως από τα παραπάνω, θα υπάρξει μία ξεχωριστή και πολύ σημαντική ενότητα, που θα περιλαμβάνει τη διατροφή του κάθε αθλητή, προκειμένου να ανέβει όλο και πιο ψηλά, κάνοντας πρωταθλητισμό. Εισηγητής στο συγκεκριμένο κομμάτι θα είναι η κυρία Στέλλα Κατσιβέλη, διαιτολόγος-διατροφολόγος.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο σεμινάριο θα συμμετάσχει και ο Στέφανος Μπαγλατσάκος, που έχει ήδη αποκομίσει αρκετές σημαντικές εμπειρίες από τους αγώνες τους σε πολύ υψηλό επίπεδο.

'Ηδη υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός από τα βαριά ονόματα που θα δώσουν το παρών στη σπουδαία αυτή εκδήλωση, ενώ οι διοργανωτές ετοιμάζουν και άλλες εκπλήξεις.

'Οσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν με το τηλ: 6984282026 (Φώτης Γεωργόπουλος).

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"