Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 01:49 από

Δυναμικό Reunion Τρικαλινών επιλέκτων του Κick Boxing(ΦΩΤΟ)

Οι 'Αγιες ημέρες των Χριστουγέννων, έδωσαν την ευκαιρία στους κορυφαίους Τρικαλινούς αθλητές του Kick Boxing να συναντηθούν και να συμμετάσχουν το απόγευμα της Πέμπτης σε μία και μοναδική προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Melathron Gym

Η πρωτοβουλία ανήκε στο γνωστό δάσκαλο του Kick Boxing, Φώτη Γεωργόπουλο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ανέδειξε πολλούς αθλητές, κάποιοι εκ των οποίων έχουν καταφέρει ήδη να πετύχουν σημαντικές διακρίσεις, αγωνιζομενοι στο κορυφαίο επίπεδο του αθλήματος.

Το ραντεβού δόθηκε το απόγευμα στη γνωστή αίθουσα Kick Boxing στο Melathron Gym και ήταν όλοι εκεί.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του Κ1, Στέφανος Μπαγλατσάκος, που πλέον ανήκει στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας Team Mallios, ο πρωταθλητής Ελλάδος Μιχάλης Αργύρης που αγωνίζεται στους Ultra Fighters Θεσσαλονίκης και τα άλλα παιδιά του Φώτη Γεωργόπουλου, είχαν την ευκαιρία να τα πουν μετά από αρκετό καιρο και εν συνεχεία να συμμετάσχουν σε μία δυνατή προπόνηση.

Στο Μelathron Gym βρέθηκε και ο Τζιοβάνι Πλεσιώτης εκ των ιδιοκτητών του Diverso Stainless Italian Coffee, ο οποίος στηρίζει  το Φώτη Γεωργόπουλο, όντας ο μεγάλος χορηγός στην προσπάθεια του Στέφανου Μπαγλατσάκου

Οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, με την προπόνηση να διεξάγεται σε πολύ υψηλό επίπεδο και όλα τα παιδιά να το απολαμβάνουν.

Το κλου της εκγύμνασης η ολιγόλεπτη "μονομαχία" Μπαγλατσάκου-Αργύρη, που κράτησε καθηλωμένους όλους τους παρευρισκόμενους, με τα δύο παιδιά που είναι και καλοί φίλοι να προσφέρουν όμορφο θέαμα, δείχνοντας ένα μέρος των μεγάλων δυνατοτήτων τους.

Αφού ολοκληρώθηκε η ενδιαφέρουσα αυτή προπόνηση, ο Φώτης Γεωργόπουλος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και υλοποίηση των στόχων τους για το 2017.

Να σημειωθεί ότι το νέο έτος ξεκινάει πολύ δυνατά για το Στέφανο Μπαγλατσάκο, καθώς ο Παγκόσμιος πρωταθλητής θα δώσει το παρών στο Gods of War, που θα διεξαχθεί στις 29 Ιανουαρίου στο Μαρούσι και θέλει και εκεί τη νίκη, ενώ ο Μιχάλης Αργύρης το Φλεβάρη θα συμμετάσχει σε δυνατούς αγώνες στην πόλη της Καβάλας.

Το φωτορεπορτάζ του Trikalascore από το σημερινό Reunion στο Melathron Gym:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"