ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τεράστιο επίτευγμα για τέσσερις δρομείς του Συλλόγου μας !

Με τον Ασκληπιό συνεχίζει και την επόμενη χρονιά η Καπέλου. Η Ευαγγελία προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας και θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχή χρονιά με τον Ασκληπιό. Στην αγωνιστική της διαδρομή έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία σε πολύ υψηλό επίπεδο τα προηγούμενα χρόνια. Έχει αγωνιστεί διαδοχικά σε Ηρακλή Κηφισιάς, Ηλιούπολη στην Α1 και ΖΑΟΝ

Αν και δεν υπάρχουν αγώνες δρόμου την συγκεκριμένη χρονική περίοδο ο Σύλλογός μας δεν σταματά να διοργανώνει δράσεις για τα μέλη του . Αυτήν την φορά πραγματοποίησε  μονοήμερη εκδρομή στο μυθικό βουνό του Ολύμπου!

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες για το beach volley στα Τρίκαλα. Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του 3ου Φιλικού τουρνουά beach volley, την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων διοργανώνεται το «Daily Beach volley tournament»

Για άλλη μια χρονιά ο Σύλλογός μας διοργάνωσε το καθιερωμένο Σουβλάκι Πάρτι , στο φυσικό μας χώρο , στο Πάρκο του Αγίου Γιώργη! .Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου μας έδωσαν το παρόν,  χάρηκαν την μεγάλη παρέα και αντάλλαξαν ευχές για να περάσουν ένα όμορφο , ξεκούραστο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι αφήνοντας πίσω τις δυσκολίες που είχε ο φετινός χειμώνας . Τα χαμόγελα και οι αγκαλιές έδιναν και έπαιρναν όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν και συνέβαλαν στο να περάσουμε όλοι μια αξέχαστη βραδιά !!! Σκοπός μας είναι η καθιέρωση  τέτοιου είδους εκδηλώσεων ,που θα φέρουν τα μέλη του Συλλόγου μας ακόμη πιο κοντά  αλλά και θα προσελκύσουν  και καινούργιους Τρικαλινούς πολίτες στο “δρομικό κίνημα”!

Την Πέμπτη 9 Ιουλίου μετά τις 20:00, ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο καλοκαιρινό ΣΟΥΒΛΑΚΙ PARTY!

Χαμόγελα, άθληση, αισιοδοξία, κέφι και υπόσχεση για την επόμενη χρονιά… παρά τις καιρικές συνθήκες, το 3ο φιλικό τουρνουά beach volley στα Τρίκαλα ήταν απολύτως επιτυχές

Για το τριήμερο 3, 4 και 5 Ιουλίου 200 τα βλέμματα του beach volley είναι στραμμένα στα Τρίκαλα

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 02:09,

Κοντά στον Ασκληπιό ο Γιώργος Καπέλος

Κοντά στην ομάδα του Ασκληπιού ο Γιώργος Καπέλος,  πλαισιώνοντας οργανωτικά την ομάδα

Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει το πρόγραμμα λειτουργίας της μικρής πισίνας του Κολυμβητηρίου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"