Κατηγορηματική ΔΙΑΨΕΥΣΗ Αιβάζογλου για δημοσίευμα που τον παρουσιάζει υποψήφιο να αναλάβει την ΠΑΕ Ξάνθη

Κατηγορηματική είναι η διάψευση του προέδρου του Α.Ο Τρίκαλα Ηλία Αιβάζογλου σε ρεπορτάζ αθηναικής ιστοσελίδας που τον εμφανίζει ως υποψήφιο για να αναλάβει την ΠΑΕ Ξάνθη

Ο κ. Αιβάζογλου δήλωσε στο Trikalascore ότι ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχουν τα όσα γράφονται και αφορούν το πρόσωπό του και πως ο ίδιος εξ'υπακούεται ότι ενδιαφέρεται και ασχολείται μόνο με τον Α.Ο Τρικαλα τον οποίο τη νέα σεζόν θα οδηγήσει και στη SL2.

Την σχετική «αποκάλυψη» για τo...δήθεν φλερτ Αϊβάζογλου με Ξάνθη κάνει η ιστοσελίδα to10 των γνωστών φιλοολυμπιακών συναισθημάτων, που υποστηρίζει ότι «έχουν το οικονομικό προφίλ για να βγουν μπροστά», κάτι που σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα δεν είχαν οι αδερφοί Μπίκα από την Βέροια, που επίσης είχαν ακουστεί πρόφατα ως πιθανοί διάδοχοι του Πανόπουλου στην ΠΑΕ Ξάνθη.

Η ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι «το ραντεβού το κρίσιμο έγινε στην Αθήνα κατά την παραμονή του ΠΑΟΚ μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και πριν το αυριανό με την ΑΕΚ». Σε αυτό το ραντεβού το ένα μέρος ήταν ο Ηλίας Αϊβάζογλου και το δεύτερο, πάντα σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ήταν ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης.

Το δημοσίευμα της συγκεκριμένης ιστοσελίδας αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ψάχνουν εναγωνίως στον ΠΑΟΚ για το νέο «αφεντικό» της Ξάνθης καθότι κιόλας, και εδώ σου δίνω και άλλη μια αποκαλυψούλα αναγνώστη μου, ο Χρήστος ο Πανόπουλος δεν πρόκειται να κρατήσει έστω και τυπικά άλλο την ομάδα. Έχει διαμηνύσει στο μεγάλο «αφεντικό» πως με το που τελειώσει την σεζόν το «κλείνει» το μαγαζί και την κάνει. Εκκρεμότητες ο ίδιος δεν έχει, αν με καταλαβαίνεις αναγνώστη μου, αρκετά έμπλεξε με τον «μπακαλίστικο» τρόπο που λειτουργεί ο ΠΑΟΚ και το σύστημα του και όπου φύγει – φύγει. Για αυτό και ο Μάκης ο Γκαγκάτσης τρέχει και δεν φτάνει εν όψει και της νέας εκδίκασης στην επιτροπή εφέσεων. Τα αδέλφια Αϊβάζογλου στέκονται, σου λέει. Βέβαια προς το παρόν «σκοτώνονται» μεταξύ τους αλλά αυτό μπορεί και να μην σημαίνει και τίποτα».

Το δημοσίευμα προσθέτει ακόμα ότι τα αδέλφια Αϊβαζόγλου είναι μεν του «εξυγιαντικού» τόξου, ωστόσο «ο Ηλίας που είναι με το «χαλίφη» του βορρά και για αυτό συναντήθηκε με τον Μάκη Γκαγκάτση και τσακώθηκε με τον Γιώργο που είναι με τον «χαλίφη» του νότου. Ετσι ο ένας αδελφός, ο Ηλίας είναι με τον βορρά, δηλαδή τον Ιβάν, ο άλλος ο Γιώργος με τον Νότο, δηλαδή τον Τίγρη, κατά κόσμον Δημήτρη Μελισσανίδη», σχολιάζει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας to10 το οποίο αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με τα περισότερα αντίστοιχα, ΔΕΝ αναπαρήχθη από τα μέσα ενημέρωσης που ευθέως ανήκουν στον Βαγγέλη Μαρινάκη όπως είναι tanea, tovima και το in.gr.