Το πρωτάθλημα πιθανότατα θα ολοκληρωθεί...

Στον αέρα παραμένουν μέχρι και σήμερα όλα τα ελληνικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, καθώς λόγω κορωνοιού ουδείς γνωρίζει εάν τελικά θα ολοκληρωθούν ή όχι

Η τελευταία ενημέρωση αναφέρει ότι η ΟΥΕΦΑ ζήτησε να τελειώσουν κανονικά όλα τα πρωταθλήματα, ακόμη και αν αυτό χρειαστεί να γίνει τους Καλοκαιρινούς μήνες.

Σχετικά τώρα με το πρωτάθλημα της Football League, που είναι και εκείνο που μας ενδιαφέρει άμεσα λόγω του Α.Ο Τρίκαλα, διαβάζοντας δηλώσεις των ανθρώπων της 'Ενωσης SL2/FL , καταλαβαίνει κανείς ότι το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να διεξαχθούν κάποια στιγμή οι τρεις υπολειπόμενες αγωνιστικές.

Και αυτό, κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει μέσα στο Μάη ή και αρχές Ιουνίου.

Βέβαια, στον Α.Ο Τρίκαλα, μάλλον νιώθουν ήσυχοι, γνωρίζοντας πως ότι και να γίνει, δηλαδή είτε το πρωτάθλημα συνεχιστεί, είτε υπάρξει οριστική διακοπή, θα είναι μία από τις δύο ομάδες που θα πάρουν την άνοδο για τη Σούπερλιγκ 2.

Και αυτό, διότι ακόμη και σε περίπτωση οριστικής διακοπής θα ισχύσει η υπάρχουσα βαθμολογία, που αυτή τη στιγμή έχει τους κυανέρυθρους στην πρώτη θέση, έξι βαθμούς μακριά από τον Ιωνικό.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, κινούνται άπαντες στο κυανέρυθρο στρατόπεδο, με το μυαλό τους να βρίσκεται πρωτίστως στην επόμενη ημέρα και τις πρώτες κινήσεις τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν, που θα τους φέρει στην παραπάνω κατηγορία και σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.