'Εγινε "Τρικαλινός"!!!

Μπορεί να μην έχει συμπληρώσει ούτε ένα χρόνο στο τιμόνι του Α.Ο Τρίκαλα, ωστόσο, ο Ηλίας Αιβάζογλου έχει γίνει ήδη ένας από εμάς

Ο πρόεδρος του Α.Ο Τρίκαλα είναι γεγονός ότι έχει κολλήσει με την ιδιοσυγκρασία και τον ψυχισμό των Τρικαλινών φιλάθλων που από την πλευρά τους δείχνουν να τον εκτιμούν ολοένα και περισσότερο.

Ο Ηλίας Αιβάζογλου έχει μπει για τα καλά στο τρυπάκι του παραγοντισμού και παθιάζεται ιδιαίτερα σε ότι  έχει να κάνει με τον Α.Ο Τρίκαλα.

Να μην ξεχνάμε για παράδειγμα ότι πριν λίγο καιρό μόνος εναντίον όλων κήρυξε ανένδοτο "πόλεμο" σε όσους επιβουλεύονταν το συμφέρον της ομάδος.

Αλλά και στο γήπεδο οι αντιδράσεις του προέδρου βγάζουν ένα ξέφρενο πάθος που ταιριάζει με εκείνο των Τρικαλινών για την ομάδα τους.

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε τον τρόπο που πανηγύρισε πέρυσι τα γκολ στη Δράμα, αλλά και κάποιες άλλες αντιδράσεις σε διάφορα ματς που δείχνουν έναν παράγοντα αποφασισμένο να πετύχει.

'Ολα τα παραπάνω έχουν λειτουργήσει θετικά στον κόσμο που βλέπει τον πρόεδρο στην κερκίδα να είναι ένας από εκείνους και θα είναι ευχής έργον στο φινάλε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε φέτος την άνοδο και πάλι με ξεχωριστό τρόπο.