Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 09:44 από

Ανταγωνιστικό και φέτος το πρωτάθλημα Κ16

'Οπως τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος το πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣ Τρικάλων είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και με αρκετές καλές ομάδες να συμμετέχουν σε αυτό

Βλέποντας κανείς τη βαθμολογία του συγκεκριμένου πρωταθλήματος, διαπιστώνει ότι τέσσερις ομάδες στις πρώτες θέσεις βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση μεταξύ τους.

Η πολυνίκης του θεσμού Δήμητρα/Απόλλων προηγείται με 31 βαθμούς και ακολουθούν ο Α.Ο Τρίκαλα και η περσινή νικήτρια της διοργάνωσης Ακαδημία1 με 28 βαθμούς.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η φιναλίστ των προηγούμενων δύο διοργανώσεων ομάδα του Πύργου με 26, ενώ και οι ομάδες που ακολουθούν προσπαθούν για το καλύτερο.

Είναι δεδομένο ότι στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα πρωταρχικό στόχο δεν αποτελεί η διάκριση και η κατάκτηση του τροπαίου, αλλά κυρίως η ανάδειξη ταλέντων και φυσικά το ευ αγωνίζεσθαι για τα παιδιά που συμμετέχουν στις ομάδες.

Ωστόσο, από δημοσιογραφική άποψη είναι δεδομένο ότι και οι αναμετρήσεις της εν λόγω διοργάνωσης, ειδικά από τα ημιτελικά και μετά κάθε χρόνο έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον και έχουμε ωραία παιχνίδια, ανατροπές και καλό θέαμα.

Με την ευχή κάτι τέτοιο να συμβεί και φέτος, εάν και εφόσον το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, όπως και τα υπόλοιπα, ολοκληρωθεί τελικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"