Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 05:12 από

Αποφασίζει για Αμανατίδη και παίκτες ο Ολυμπιακός Βόλου

Mετά την αυριανή (12/6) Γενική Συνέλευση του Ολυμπιακού Βόλου, όπου θα δρομολογηθούν οι κινήσεις για την σύσταση της ΠΑΕ, θα προχωρήσουν και τα θέματα στην ομάδα, που έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα βρει τους «ερυθρόλευκους» και πάλι σε επαγγελματική κατηγορία, αυτή της Φούτμπολ Λιγκ

Το θέμα του προπονητή είναι ανοιχτό, με τους ανθρώπους που ετοιμάζονται να αναλάβουν τον Ολυμπιακό να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις προπονητών (έχουν ακουστεί τα ονόματα των Κώστα Ανυφαντάκη, Σάκη Τσιώλη), ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά, αν θα παραμείνει στην ομάδα ο Περικλής Αμανατίδης, τον οποίο έχει προσεγγίσει ο ΑΟ Τρίκαλα.

Όσον αφορά τον καταρτισμό του ρόστερ, αλλαγές είναι λογικό να υπάρξουν. Κι αυτό, καθώς κάποιοι ποδοσφαιριστές εκ των πραγμάτων θα αποχωρήσουν από την ομάδα και κάποιο άλλοι θα έρθουν στη θέση τους. Σίγουρα, η διοίκηση που θα προκύψει στον Ολυμπιακό, θα φροντίσει να κρατήσει στην ομάδα το μεγαλύτερο μέρος του περσινού βασικού κορμού και τους παίκτες εκείνους που έκαναν καλή χρονιά και δείχνουν πως μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες.