Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 01:19 από

Η Ακαδημία 1 αποχαιρέτησε μία ανεπανάληπτη σεζόν με όμορφη γιορτή(ΦΩΤΟ+VIDEO)

Μια πετυχημένη σεζόν έκλεισε για την Ακαδημία 1 πραγματοποιώντας στις αθλητικές της εγκαταστάσεις την καθιερωμένη τελετή λήξης για όλους τους αθλητές, αλλά και τους γονείς τους που κατέκλυσαν το χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων της

Τα γήπεδα γέμισαν από δεκάδες ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων που ακόμη και στη σημερινή τελευταία ημέρα απόλαυσαν το παιχνίδι που αγαπούν.

Το κλίμα ήταν γιορτινό και πως να μην είναι άλλωστε; 'Οταν η Ακαδημία 1 προέρχεται από τόσες και εντυπωσιακές επιτυχίες τη φετινή σεζόν: Κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ16, τελικός για την ομάδα Κ14 τόσο στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΤ, όσο και στο Camp Σκούρας, αλλά και αρκετές ακόμη διακρίσεις και επιτυχίες.

Το κυριότερο όμως, άπαντες είναι μία οικογένεια. Οι δύο προπονητές Σάκης Πούλιος και Κωνσταντίνος Γκαλέας αποτελούν τους στυλοβάτες αυτής της όμορφης προσπάθειας.

Με χαμηλούς τόνους πολλή επιστημονική δουλειά, έχουν καταφέρει να κάνουν την Ακαδημία 1 σημείο αναφορά και πρότυπο για κάθε επαρχιακή ακαδημία ποδοσφαίρου.

Και τα καλύτερα έρχονται καθώς ο πήχης για την επόμενη χρονιά μπαίνει ακόμη πιο ψηλά καθώς θα αναζητηθούν περισσότερες επιτυχίες, αλλά κυρίως ανάδειξη ταλαντούχων παικτών και η Ακαδημία να στελεχωθεί από ακόμη περισσότερα παιδιά.

Στη σημερινή γιορτή τώρα οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν απολαμβάνοντας δεκάδες σουβλάκια, αναψυκτικά και χυμούς που υπήρχαν στο χώρο για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

Δεν έλειψαν τα πειράγματα και τα αστεία, ενώ στο φινάλε ένας ένας οι παίκτες χαιρέτησαν τους προπονητές τους που τους ευχήθηκαν καλό Καλοκαίρι και όμορφες διακοπές.

Το επόμενο ραντεβού για όλους στον ίδιο χώρο στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ακολουθεί το φωτορεπορτάζ του Trikalascore και τις δηλώσεις των δύο προπονητών: