Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 01:18 από

Σταράτες κουβέντες από Αιβάζογλου:"Αυτοί οι άνθρωποι φταίνε για το μόνιμο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα"

Μεταξύ άλλων ο Ηλίας Αιβάζογλου στη σημερινή συνέντευξη που έδωσε στην TV10 αναφέρθηκε και σε όσους υβρίζουν εκείνον και τους συνεργάτες του τις τελευταίες ημέρες, διαφωνώντας για κάποιες επιλογές του, λέγοντας τα εξής:

"Δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι Α.Ο Τρικαλα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι το μόνιμο πρόβλημα που η ομάδα αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια. Αν κάνουμε διαρκώς το λάθος να τους αναδεικνύουμε δυστυχώς τους δίνουμε αξία και δύναμη να συνεχίζουν να εκβιάζουν. Σε ποιον να αποδείξω και τι; Στους 5-10 που κάνουν διάφορα σχόλια στο Facebook. Ελευθερία δημοκρατία έχουμε αλλά δε θα βγω να αποδείξω στον καθένα ότι δεν είμαι ελέφαντας. 

Αυτά είπε ο Ηλίας Αιβάζογλου και η θέση μας είναι η εξής: 'Ολοι οι φίλαθλοι της ομάδας, ακόμη και όσοι δεν πάνε καν στο γήπεδο και δεν πληρώνουν εισιτήριο έχουν το δικαίωμα να κάνουν κριτική και να εκφράζουν αντίθετες απόψεις και διαφωνίες.

Αλλά μέχρι εκεί. Δε νοείται να υπάρχουν κάποιοι 5-10 όπως είπε και ο κ. Αιβάζογλου οι οποίοι φτάνουν σε σημείο να βρίσουν τον ίδιο και τους συνεργάτες του, επειδή δεν έμεινε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα. Ας το καταλάβουν κάποιοι που εδώ και χρόνια υποκινούν τέτοιες καταστάσεις και ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για τις κατραπακιές που έφαγε η ομάδα στο πρόσφατο παρελθόν.

Από τα καφενεία και τις καφετέριες ασκούν πολιτική και θέλουν να έχουν λόγο στο τι θα κάνει η διοίκηση και εκείνος που βάζει τα χρήματα.

Ας τελειώνει αυτό το παραμύθι και ας στηριχτεί η ομάδα ειδικά τώρα που ανέβηκε στη Β' Εθνική και υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει και την οικονομική δυνατότητα και τη διάθεση να τη φτάσει ακόμη ψηλότερα.

Εκτός και αν κάποιοι νοσταλγούν τα πέτρινα χρόνια, αρκεί και μόνο να έχουν κάποιο λόγο ύπαρξης γύρω από τον Α.Ο Τρίκαλα.

Υ.Γ: Επειδή κάποιοι κατηγορούν την Καλαμάτα και συνάδελφο απο τη συγκεκριμένη πόλη που αβαντάρει την ομάδα του: Η Καλαμάτα τερμάτισε στις τελευταίες θέσεις και όλοι εκεί δίνουν αγώνα για να παίξει Β' Εθνική. Εμεις εδώ ανεβήκαμε κατηγορία και ορισμένοι αντί να χαίρονται προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα και να υποκινήσουν καταστάσεις. Ας αποφασίσουμε τελικά τι θέλουμε...

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"