Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 10:38 από

Οι μεταγραφές, η ρεβάνς με Λαμία και ο "τελικός" στο Βόλο

Η ήττα της Κυριακής από το Διαγόρα, όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε κάποιους κλυδωνισμούς στον Α.Ο Τρίκαλα, που για πρώτη έχασε για το πρωτάθλημα μπροστά στον κόσμο του

Βέβαια, στο ποδοσφαιρικό τμήμα, φαίνεται ότι παρά την ήττα αυτή υπάρχει ηρεμία, κάτι που βλέπουμε και από αναρτήσεις παικτών, αλλά κυρίως του προέδρου Ηλία Αιβάζογλου, ο οποίος έδωσε και πριν στους παίκτες του.

Για όσους δε γνωρίζουν, πέρα από τις πολύ καλές απολαβές που έχουν φέτος οι κυανέρυθροι βάσει των συμβολαίων τους, υπάρχει και ειδική ρήτρα για έξτρα πριμ μετά από κάθε νίκη, αλλά μετά και από κάθε ισοπαλία.

Τώρα όμως για πρώτη φορά βλέπουμε και πριμ ήττας!

'Ενα άλλο θέμα που συζητήθηκε ήταν η δήλωση του Περικλή Αμανατίδη στη συνέντευξη τύπου περί ενίσχυσης της ομάδας. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμη 2-3 ουσιαστικές προσθήκες σε συγκεκριμένες θέσεις. Ούτε ο Ηλίας Αιβάζογλου θα διστάσει να βάλει το χέρι στην τσέπη και να φέρει στα Τρίκαλα τους κατάλληλους παίκτες, που είναι απαραίτητοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Δίχως να θέλουμε πάντως να θίξουμε τις ικανότητες του Σταματή και των άλλων επιτελικών παικτών του Α.Ο Τρίκαλα, είναι γεγονός ότι η ομάδα από την αρχή της σεζόν χαρακτηρίζεται από μία σχετική αναποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα.

Στα περισσότερα ματς δημιουργεί πολλές φάσεις, αλλά σκοράρει με το σταγονόμετρο, ή και καθόλου όπως έγινε κόντρα στη Λαμία, αλλά και απέναντι στο Διαγόρα, όπου πέρα από τη δήλωση του προέδρου ότι "κοιμήθηκε ο Θεός" θα πρέπει να εξετάσουμε λίγο και για ποιο λόγο χάθηκαν τόσες κλασικές ευκαιρίες.

Αύριο ο Α.Ο Τρίκαλα θα δώσει τη ρεβάνς κυπέλλου στη Λαμία. Υπό άλλες συνθήκες θα μιλούσαμε για ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα, έπειτα από το 0-1 του πρώτου αγώνα και δεδομένης της διαφοράς δυναμικότητας με τον αντίπαλο.

Από τη στιγμή όμως που ο ίδιος ο Ηλίας Αιβάζογλου έχει δηλώσει ότι θα χτυπήσουμε το κύπελλο, εννοείται ότι η ομάδα θα πάει αύριο στη Λαμία για να τα δώσει όλα για την ανατροπή και ότι προκύψει...

Τα πιο σπουδαία όμως έρχονται την Κυριακή στο Βόλο: Εκεί, ο Α.Ο Τρίκαλα θα δώσει ένα ματς "τελικό" απέναντι στον τοπικό Ολυμπιακό, που διατηρεί ελπίδες ανόδου και για το λόγο αυτό θα είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος.

Στο τρικαλινό στρατόπεδο όμως, γνωρίζουν άπαντες ότι μία ενδεχόμενη νέα γκέλα, θα φέρει πιθανώς σε απόσταση βολής τόσο τη Βέροια, όσο και τον Ιωνικό, οπότε η κατάκτηση των τριών βαθμών αποτελεί μονόδρομο.

Σε ένα ματς όπου ο Α.Ο Τρίκαλα δε θα είναι μόνος, καθώς ετοιμάζεται δυναμική εκδρομή τόσο από τους Σακαφλιάδες, όσο και από αρκετούς ακόμη τρικαλινούς φιλάθλους που ευελπιστούν να δουν κάτι διαφορετικό σε σχέση με την πρόσφατη επίσκεψή τους στο ίδιο γήπεδο με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"