Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015 01:22 από

Το επαγγελματικό who is who του Χρήστου Γιαλιά

Διαβάστε παρακάτω το επαγγελματικό who is who του Χρήστου Γιαλιά, του ανθρώπου που θέλει να αναλάβει την ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα,που αν μη τι άλλο καταδεικνύει έναν άνθρωπο επιτυχημένο στον τομέα, στον οποίο δραστηριοποιείται από το 1997

Είναι υπεύθυνος της εταιρείας Gi &Ge A.E, που συνεχώς αναβαθμίζεται. Aναλυτικά το επαγγελματικό βιογραφικό του Χρήστου Γιαλιά, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας του:

Το 1997 ο Χρήστος Γιαλιάς και το 2001 ο Νικήτας Γερόλυμος δημιουργούν τις προσωπικές τους εταιρίες στον τομέα της φορτοεκφόρτωσης. Μετά
από επιτυχημένες πορείες σε αυτό τον χώρο αποφασίζουν από κοινού, to 2004, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να φτιάξουν την G&G Ο.Ε.Σχεδόν αμέσως ξεκινάει και η συνεργασία με την επιτροπή του "ΑΘΗΝΑ 2004" με σκοπό να πλαισιώσουν τις εγκαταστάσεις(venus) και τις κεντρικές αποθήκες με εργάτες,εργοδηγούς και χειριστές περονοφόρων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με σκοπό να προσφέρει η εταιρία τις υπηρεσίες της για την καλύτερη προετοιμασία των ολυμπιακών αγώνων.

Η εταιρία από το 2004 μέχρι και τώρα βρίσκεται σε αναπτυξιακή πορεία με νέες συνεργασίες και νέες εγκαταστάσεις.

Σημαντική χρονιά είναι το 2005 όταν δημιουργούμε τις πρώτες εγκαταστάσεις μας στον Ασπρόπυργο Αττικής εκτάσεως 1.500 τ.μ όπου μας δίνεται η δυνατότητα να αναλαμβάνουμε εργασίες ανασυσκευασίας συνεχίζοντας όμως και αυξάνοντας τους όγκους στον τομέα των φορτοεκφορτώσεων.Στο τέλος της ίδιας χρονιάς ,η εταιρία που βρίσκεται ήδη σε ανάπτυξη αποκτά μια ακόμα αποθήκη στην Μάνδρα Αττικής εκτάσεως 2850 τ.μ.

Η συνεχιζόμενη ανάπτυξη δημιουργεί μεγαλύτερες ανάγκες.Έτσι στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών μας προστίθενται δύο ακόμα αποθήκες στον Ασπρόπυργο Αττικής εκτάσεως 4.000 τ.μ και 3.400 τ.μ αντοίστιχα.

Το 2009 γίνεται ένα ακόμη μεγάλο βήμα καθώς ιδρύεται η Gi & Ge AE και  αποκτούμε δύο αποθήκες εκτάσεως 10.000 τ.μ και 9.700 τ.μ αντίστοιχα.Η εταιρία σήμερα διαθέτει την απαραίτητη υποδομή για να εξυπηρετήσει τους πελάτες της σε συγχρονες και νέες εγκαταστάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"