Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 05:46 από

Δείπνο στο Κατώγι με υψηλούς συνδαιτημόνες για το Φώτη Γεωργόπουλο

Στα Τρίκαλα βρέθηκαν αυτές τις ημέρες αντιπροσωπεία ανθρώπων του Πευκοχωρίου Χαλκιδικής, προκειμένου να συναντήσουν το Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου , παίρνοντας διάφορες ιδέες για την αναβάθμιση του τόπου τους, που αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο

Ο λόγος για τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Πευκοχωρίου, Δημήτριο Νικολέτο , τον επιχειρηματία Γιώργο Βιτάσκο και τους τοπικούς συμβούλους Βούλγαρη Αλεξία, Μαναλούτσο Κωνσταντίνο.

Το βράδυ της Δευτέρας εν παρέα από τη Χαλκιδική δείπνησε στην ταβέρνα το "Κατώγι" στα παλιά Μανάβικα παρουσία και του Αντιδημάρχου οικονομικών Φόρη Ρόμπου, ενώ μαζί τους ήταν και ο γνωστός δάσκαλος Kick Boxing Φώτης Γεωργόπουλος, τον οποίο συνδέει πολυετής φιλια με τον επιχειρηματια Γιωργο Βιτασκο.

Η κουβέντα είχε και αθλητικό χαρακτήρα με το Φώτη Γεωργόπουλο να ενημερώνει τους συνδαιτημόνες του για την αναβάθμιση του Kick Boxing στα Τρίκαλα και τις συνεχείς επιτυχίες που σημειώνουν αθλητές του συλλόγου σε υψηλό πλέον επίπεδο.

Oι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν την ποιοτική κουζίνα του μαγαζιού και την άριστη φιλοξενία και έμειναν ικανοποιημένοι από τη βραδιά.