Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013 04:46 από

Σε 20 χρόνια κάθειρξη για το πολύνεκρο τροχαίο

Σε ποινή κάθειρξης 20 ετών καταδικάστηκε ο 39χρονος οδηγός του φορτηγού που είχε προκαλέσει το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα τον Σεπτέμβριο του 2010, στην εθνική οδό Τρικάλων – Λάρισας, στο ύψος του Πετρόπορου, όπου είχαν χάσει τη ζωή τους 7 άνθρωποι

Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα, μετά από δύο αναβολές, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Τρικάλων παρουσία πολλών συγγενών των αδικοχαμένων ανθρώπων αλλά και ισχυρής αστυνομικής δύναμης για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων.

Ποινές 30 και 16 μηνών επιβλήθηκαν και σε δύο συγγενικά πρόσωπα του οδηγού για ψευδορκία.

Η ποινή για τον οδηγό της νταλίκας είχε εφέσιμο χαρακτήρα και μετά την έφεση που άσκησε αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Να θυμίσουμε ότι το τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της 27ης Σεπτεμβρίου 2010 στο 39 χλμ. της εθνικής οδού Τρικάλων – Λάρισας, κοντά στον Πετρόπορο μετά από σύγκρουση τριών αυτοκίνητων ενός φορτηγού και δυο ΙΧΕ.

Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους ένας 39χρονος πατέρας και τα δύο ανήλικα παιδιά του 1 και 4 ετών από τη Φαρκαδόνα, η νύφη του 21 ετών από τα Πράμαντα Ιωαννίνων και τρία ακόμη άτομα που επέβαιναν στο άλλο Ι.Χ., 24,40 και 26 ετών, οι οποίοι εργάζονταν στη σήραγγα των Τεμπών.

Πηγή: www.e-enimerosi.gr