Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019 10:45 από

To Ξιφίας Fish & Food Market φέρνει το "θησαυρό" της θάλασσας στο πιάτο σας!

Βρισκόμαστε μεσούσης της νηστείας ενόψει Χριστουγέννων και αρκετός κόσμος επιλέγει αυτό τον καιρό να βάλει για τα καλά στη διατροφή του τα θαλασσινά

Το Ξιφίας Fish & Food Market, είναι γεγονός ότι έχει ωθήσει πάρα πολλούς Τρικαλινούς όλα αυτά τα χρόνια στην υγιεινή διατροφή, βασισμένη στην κατανάλωση των ψαριών, η οποία προσφέρει πολλά θρεπτικά συστατικά και ενέργεια στον οργανισμό.

Κάθε μέρα, η οικογένεια Τσιονάρα και το προσωπικό του μαγαζιού, μοχθούν ώστε στους πάγκους του καταστήματος θα φτάνουν τα πιο φρέσκα, τα πιο ποιοτικά προιόντα για όλους εσάς.

Ο "θησαυρός" της θάλασσας φτάνει καθημερινά στο πιάτο σας είτε αγοράζοντας τα εκλεκτά ψάρια του Ξιφία, είτε επιλέγοντας ένα από τα κορυφαία πιάτα που ετοιμάζει ο ΣΕΦ στο εστιατόριο του μαγαζιού.

Για όσους λοιπόν είστε λάτρης της υγιεινής διατροφής, είτε για όσους επιθυμούν να αλλάξουν διατροφικές συνήθειες βάζοντας στη ζωή τους τα ψάρια και τα θαλασσινά, ξέρετε ότι στον Ξιφία θα βρείτε μόνο στα καλύτερα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και το τιμ του μαγαζιού θα σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, αλλά και ενημέρωση για τα δεκάδες είδη ψαριών.

Το Ξιφίας Fish & Food Market έχει γίνει τρόπος ζωής για πολλούς Τρικαλινούς και αυτό δεν είναι τυχαίο...

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ"