Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018 04:30 από

Χαμός στα Social Media με το διπλό των Τρικάλων B.C στην Αμαλιάδα!

Τα Τrikala B.C κατάφεραν να αποχαιρετίσουν αξιοπρεπώς τη Basket League, σημειώνοντας χθες ένα σημαντικό διπλό στην Αμαλιάδα, με το οποίο ο Κόροιβος υποβιβάστηκε και εκείνος στην Α2'

Το γεγονός αυτό, σίγουρα δεν αλλάζει τις εντυπώσεις για τη φετινή αποτυχημένη χρονιά, ούτε απαλλάσσει όσους με τα λάθη τους έφεραν αυτό τον πικρό υποβιβασμό.

Με την ολοκλήρωση της χθεσινής αναμέτρησης στην Αμαλιάδα και για τις επόμενες ώρες, υπήρξε στα Social Media καταιγισμός σχολίων, με κάποιους ανθρώπους να συγχαίρουν την ομάδα για το διπλό και το ότι όπως λένε φεύγει με ψηλά το κεφάλι από την Α1'.

Ωστόσο, η πλειοψηφία των Τρικαλινών σχολίαζε με καυστικό τρόπο αυτή τη νίκη, διαφωνώντας παράλληλα με το ότι σώθηκε ο Πανιώνιος, που όπως τόνισαν πολλοί πριν μερικά χρόνια αν και αδιάφορος είχε υποβιβάσει τον ΑΣΤ 2000, ενώ παράλληλα ο πρόεδρος του φέτος είχε καταφερθεί με δηλώσεις του εναντίον των Τρικάλων.

Μάλιστα, κάποιοι υπογράμμιζαν ότι θα περίμεναν η ομάδα να δείξει αυτό το πρόσωπο και στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια και απέναντι και σε άλλους διεκδικητές της παραμονής όπως ο Πανιώνιος, ο 'Αρης και η Λάρισα.

'Οπως και να έχει τα Τρίκαλα έκαναν χθες το χρέος τους, παίζοντας για την ιστορία τους και από κει και πέρα ο καθένας έχει το δικαίωμα να σχολιάσει αναλόγως...