Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 10:37 από

Αίολος και 'Ικαροι θα παίξουν φιλικό!

Σε άλλο επίπεδο φαίνεται ότι έχουν περάσει οι σχέσεις των δύο μπασκετικών ομάδων της πόλης που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας

Η αρχή έγινε με τις δηλώσεις των δύο προπονητών μετά το τέλος του μεταξύ τους ντέρμπι, όπου τόνιζαν ότι δεν υπάρχει κάτι που να χωρίζει κάτι τα δύο σωματεία.

Φαίνεται όμως ότι έγινε ένα παραπάνω βήμα, καθώς με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή, υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στους Χάρη Φόρο και Κώστα Σδράκα, προκειμένου να δοθεί ένα φιλικό μεταξύ του Αιόλου και των Ικάρων που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 4μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Μπάρας.

Μία πολύ σωστή κίνηση, καθώς πλέον γίνεται κατανοητό σε όλους ότι όχι απλά δεν πρέπει να υφίσταται ανταγωνισμός, πέρα των γραμμών του γηπέδου, αλλά αντίθετα ο ένας έχει να πάρει πράγματα από την παρουσία του άλλου.

Να σημειωθεί ότι ο Αίολος αναμένεται να δώσει και δεύτερο φιλικό παιχνίδι το Σάββατο 15/2 στη γειτονική Καρδίτσα με τον ΑΣΚ του Χρήστου Δεληγιάννη, σε αναμέτρηση που πιθανότατα θα διεξαχθεί στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.