Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 12:30 από

Εκτός τελικού οι νεάνιδες και ήττα ανδρών για τον Ασκληπιό

Δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια για τους άνδρες μετά το σημερινό εντός έδρας αποτυχημένο αποτέλεσμα από την Α.Ε. Λάρισας με 1-3, ενώ την ίδια στιγμή εκτός τελικού οι Νεάνιδες μετά την ήττα από την ΕΑ Λάρισας στο Κλειστό του Παλαμά.

 

Πρωτάθλημα Νεανίδων

ΕΑ Λάρισας-Ασκληπιός

3-0

Εκτός τελικού οι Νεάνιδες μετά την σημερινή ήττα από την ΕΑ Λάρισας στο ουδέτερο γήπεδο του Παλαμά. Το 1ο σετ ήταν ένας μονόλογος της ΕΑΛ που μπήκε από την αρχή μπροστά στο σκορ φτάνοντας εύκολα στο 25-15. Στο 2ο ο Ασκληπιός προσπάθησε να μπεί ξανά στο παιχνίδι αλλά το σετ χάθηκε στις λεπτομέρειες με την ΕΑΛ να κάνει το 2-0. Το 3ο σετ ίδια εικόνα με την ομάδα της Λάρισας να φτάνει εύκολα στο 25-18 κάνοντας το 3-0 και παίρνοντας συγχρόνως το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό

Τα σετ 1ο 25-15, 2ο 25-23, 3ο 25-18

Συνθέσεις

ΕΑ Λάρισας (Πνάκας-Παπαστεργίου) Μανδραβέλλη Μ. Κοντονάσιου Δ. Αλβίζου Α. Τάση Β. Έξαρχου Ε. Σταυροθεοδώρου Ε. Παπακώστα Β. Γίτση Ε. Ζιάγγα Μ. Παπαθανασίου Ε. Γεροκώστα Ζ. Δούρου Ε. Διάλλα Β. Νταβάρα Λ.

Ασκληπιός (Καμινάρης Β.) Τόλλιου Ε. Ντιρογιάννη Α. Προβίδα Κ. Χύτα Μ. Μακράκη Γ. Γατσά Ε. Γκουτσιούπα Ε. Κοτσίρα Δ. Χριστοδούλου Κ. Γεωργίου Μ. Παπαθεοδώρου Ε. Βράκα Ρ. Βαλληνδρά Ε. Τσιούκα Γ.  

Πρωτάθλημα ανδρών

Ασκληπιός-ΑΕ Λάρισας

1-3

 

Παρά το καλό ξεκίνημα όπου προηγήθηκαν με 1-0 σετ, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με την ομάδα των ανδρών να γνωρίζει την δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα με 1-3 σετ.

Τα σετ 1ο 25-16, 2ο 17-25, 3ο 17-25, 4ο 21-25.

Συνθέσεις

Ασκληπιός (Γούλας Θ.) Βαίόπουλος Β. Λιανός Α. Γεωργίου Η. Ράντος Π. Αμναγνώστου Α. Θάνο Μ. Σταφυλάς Ν. Βαρδούλης Ι. Νήρρας Α. Ντούλας Χ. Τσιγαρίδας Α. 

ΑΕ Λάρισας Παπαχρήστος, Νιακόπουλος, Αρχοντής, Μακρής, Τσιώλης, Ρούστας, Μπαλασάς, Ξηρομερίτης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"