Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016 11:08 από

Κοινή προπόνηση συλλόγων Τάεκβοντο στα Τρίκαλα

Κοινή προπόνηση  με πρωτοβουλία του ΑΓΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και την συμμετοχή 12 συλλόγων από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και την Κυριακή 26/27 Νοεμβρίου στην πόλη μας

Ο αντικειμενικός σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν να μπορέσουν οι αθλητές να προπονηθουν με διαφορετικούς αντιπάλους και προπονητες καθώς και ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ των αθλητών αφού ανάμεσα τους υπήρχαν πρωταθλητές τόσο σε πανελλήνιο επίπεδο όσο και σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο. Οι αθλητές φιλοξενήθηκαν στην πόλη μας για δύο ημέρες και τους δόθηκε η δυνατότητα να επισκεφθούν και τον μύλο των ξωτικών όπου εντυπωσιάστηκαν.

     Η δράση αυτή ήταν μια συνεργασία  η οποία ξεκίνησε τον Αύγουστο στο 4 διεθνές καμπ Ταεκβοντο στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής με πρωτοβουλία τριών προπονητών από την Βόρειο Ελλάδα. Οι προπονήσεις έλαβαν χώρα στο αθλητικό κέντρο ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ .Οι σύλλογοι οι οποίοι συμμετείχαν ήταν :

ΑΓΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 

ΑΓΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΉ ΔΎΝΑΜΗ ΚΟΖΆΝΗΣ 

ΑΣ ΔΑΝΑΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 

ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΜΠΕΛΟΚΉΠΩΝ 

ΑΣ ΛΑΡΙΣΣΑΣ

ΑΣ ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ 

ΑΣ ΠΑΛΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ 

ΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΡΈΣΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΑΣ ΝΕΑΣ ΑΜΠΛΙΑΝΗΣ ΛΑΜΊΑΣ

ΑΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΑΣ ΤΑΕΚΥΟΝ ΒΌΛΟΥ

ΑΣ ΝΙΚΗΣ ΝΈΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Το ΔΣ του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τα σωματεία που παραβρέθηκαν καθώς και όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"