Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 09:58 από

Tιμητική πρόσκληση για 5 αθλητές του ΣΟΑΤ!

Ιδιαίτερα  τιμητική πρόσκληση για 5 αθλητές του ΣΟΑΤ να συμμετάσχουν σε 2 Διεθνή τουρνουά με τους ΕΠΙΛΕΚΤΟΥΣ αθλητές Ταεκβοντό της Β. Ελλάδας

Η πρόσκληση αφορά τους Εφήβους-Νεανίδες που ήταν Πρώτοι στην Γ. Κατάταξη Αθλητών στη Β. Ελλάδα για το αγωνιστικό έτος 2015-2016.

 

 Πιο συγκεκριμένα θα ταξιδεύσουν στις 29-30/10/2016 για το G1 Serbia Open στο Βελιγράδι και στις 11-12/11/2016 για το G1 Croatia Open στο Ζάγκρεμπ οι:

 

1) ΤΖΕΛΗ ΦΑΝΗ

2)ΤΖΕΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

3) ΠΑΙΤΑΡΙΔΟΥ ΕΥΑ

4) ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

5) ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

 Τα στελέχη του ΣΟΑΤ αισθάνονται υπερηφάνεια για τους συγκεκριμένους αθλητές, τους μοναδικούς εκπροσώπους των Τρικάλων, και προσδοκούν σε λίγο καιρό να στελεχώνουν την Εθνική ομάδα (όπως η Τζέλη Κ.) καθώς οι δυνατότητες τους είναι υψηλές.

Στην κατηγορία παίδων ο ΣΟΑΤ έχει στο Κλιμάκιο Β. Ελλάδος και τους Χρήστο Μπλέτσα, Γιώργο Γεροβάιο και Άγγελο Τζέλη.

 Επίσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων(1999-2001)που θα γίνει στην Καρδίτσα θα συμμετάσχουν οι Παϊταρίδου, Τζέλη Φ., Κυριάκος Σ, Βαργιάμης Γ., Ρακοβίτη Η., Ζαφειρόπουλος Α.

Αν και όλοι οι αθλητές αγωνίζονται για πρώτη φορά στην κατηγορία αυτή με αθλητές μεγαλύτερους ηλικιακά και με περισσότερες αγωνιστικές εμπειρίες,  πιστεύουμε ότι θα κάνουν εξαιρετική εμφάνιση και υπάρχουν προσδοκίες για άριστα αποτελέσματα, αφού η προετοιμασία τους κινήθηκε σε υψηλό επίπεδο .

 Δυναμικά αρχίζει λοιπόν η αγωνιστική σεζόν για τον ΣΟΑΤ όπως και η προσέλευση νέων μελών στους κόλπους του Συλλόγου, ενισχύοντας την δυναμική του, γεγονός που αποτελεί απόδειξη της οργανωμένης δουλειάς που επιτελείται στον Σ.Ο.Α.Τ.

 

 

  

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"