Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016 11:39 από

Ο ΣΟΑΤ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ και ΒΕΛΓΙΟ

MΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ!

Στην ΚΟΡΕΑ μετεβησαν από 7 Ιουλίου έως 28 Ιουλίου για προετοιμασία στο διάσημα σχολεια Pungsaeng middle school και στο Seongnam dong middle school οι αθλητές του ΣΟΑΤ:

1.Μιχάλης Σικοβελας

2.Γιωργος Γεροβαιος

3.Ευαγγελια Τοτσιου

Τους αθλητές συνόδευσε ο προπονητής του συλλόγου Νίκος Παιταρίδης

Κατά την παραμονή τους στην Κορεα πηραν μέρος στο διεθνές τουρνουά SeongnamOpen 2016 .

Οι αθλητές του ΣΟΑΤ,Μιχάλης Σικοβέλας και Ευαγγελία Τότσιου κατέκτησαν το Χρυσό μετάλλιο έπειτα από 4 νικηφόρους αγώνες.Ο Γιώργος Γεροβάιος δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού.Η απόδοση τους δικαίωσε την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από τους ίδιους αλλα και όλους στον σύλλογο που πλέον έχει ανέβει επίπεδο και θα βγούν νέοι πρωταθλητές ακολουθώντας τα βήματα των μεγαλύτερων.

Επίσης μετέβηκαν στο διάσημο Πανεπιστήμιο YongInμε το οποίο ο ΣΟΑΤ και ο Νίκος Παιταρίδης έχει άριστες σχέσεις και πήρε ξανά την διαβεβαίωση για βοήθεια στον ΣΟΑΤ.

Ακόμη στο ΒΕΛΓΙΟ μετεβησαν για προετοιμασία από 28 Ιουλίου έως 3Αυγουστου

στο 3rd keumgang seminar όπου  συμμετέιχαν τοπ αθλητές.

Οι αθλητές μας που συμμετείχαν στο σπουδαίο καμπ ήταν:

1.Κωνσταντίνα Τζελη

2. Ευα Παιταριδου

3.Φανη Τζέλη

4.Ηρω Ρακοβιτη

5. Αλέξανδρος Ζαφειροπουλος

Η φιλοσοφια του ΣΟΑΤ είναι αποφασιστική και σταθερή.Εδώ και χρόνια δουλέυουμε ποιοτικά και επιστημονικά με τα τμήματα υποδομής,αξιοποιούμε τους πρωταθλητές μας που σπουδασαν ΤΕΦΑΑ,δίνουμε κίνητρα στους αθλητές και στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την προσπάθεια τους.

 

Δεν είναι τυχαίο οι μεγάλες επιτυχίες του ΣΟΑΤ ακόμη και σε διεθνές επίπεδο,ότι αθλητές του,οι μοναδικοί στον νομό,στελεχώνουν την Εθνική ομάδα και είναι ο μεγαλύτερος αθλητικός φορέας στα Τρίκαλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"