Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016 06:42 από

17 αθλητές του ΣΟΑΤ πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις μαύρων ζωνών

Με απόλυτη επιτυχία στις 24-6-2016 διεξηχθησαν οι Εξετάσεις Μαυρων Ζωνών Ταεκβοντό της Ελληνικής Ομοσπονδίας,υπό την αιγίδα της ΕΤΑΒΕ στα Βασιλικα Θεσσαλονίκης
 

17 αθλητές του ΣΟΑΤ εξετάστηκαν, 14 για να αποκτήσουν το 1ο Dan και 3 για το 2ο Dan.

Συγκεκριμέμα:

1 DAN

ΓΚΙΟΥΡΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΓΚΙΟΥΡΚΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ,ΤΣΙΑΜΑΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ,ΤΣΙΑΜΑΝΤΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ , ΤΟΥΛΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ , ΠΑΙΤΑΡΙΔΟΥ ΛΙΝΑ , ΡΟΥΣΤΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΣ, ΤΖΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΒΑΒΙΤΣΑΣ ΧΑΡΗΣ, ΣΟΥΓΛΕΡΗ ΑΡΤΕΛΑ, ΣΦΥΡΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ. 

2 DAN

 ΣΙΚΟΒΕΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΜΠΛΕΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΑΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

.Ολοι τους ξεπερνώντας το άγχος των εξετάσεων έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και διακρίθηκαν ιδιαίτερα σύμφωνα με τα λόγια των εξεταστών.Για την ποιότητα και την άψογη τεχνική καταρτιση τους άκουσε τα καλύτερα από τους εξεταστές ο Υπευθυνος του ΣΟΑΤ Νίκος Παιταρίδης.Γιά όλους στον Σύλλογο είναι μια ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμη καθώς αυτά τα παιδια έκλεισαν ένα κύκλο 5 ετών στο Ταεκβοντό,ενώ για το 2ο DAN περισσότερα χρόνια.Σε όλες τις πολεμικές τέχνες η κατάκτηση Μαυρης Ζώνης είναι οπρώτος μεγάλος στόχος,μια μεγάλη κορύφωση.

ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΝΩΝ ΖΩΝΩΝ 

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών του ΣΟΑΤ που διεξήχθησαν στο Δημοτικό κλειστο στις 24/6/16

Εξεταστές ήταν ο κ.Κατσαρας από την Ελασσονα,ο κ. Ιακωβάκης από την Λάρισα και ο κ. Τόρης από τον Βόλο..Συμμετείχαν 200 έγχρωμες ζώνες που προήχθησαν στον επόμενο βαθμό.Αριθμός εντυπωσιακός για τα Ελληνικά δεδομένα που φανερώνει την μεγάλη απήχηση του Συλλόγου στην Τοπική κοινωνία,και που κάθε χρόνο αυξάνεται πραγματοποιώντας έτσι τον μεγαλύτερο σκοπό του Συλλόγου που δεν είναι άλλος από την εισαγωγή των παιδιών σε αυτό το κοινωνικό αγαθό,την υγιή άθληση δια μέσου του συναρπαστικού αθλήματος,του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

Φάνηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως η τεχνική κατάρτιση, καθώς και η φυσική κατάσταση, των μαθητών βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εκδήλωση και είδε τους μικρούς αθλητές του Συλλόγου να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το πλούσιο ταλέντο τους και την εξαίρετη δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο.

Ενθουσιασμένοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι με την εντυπωσιακή Επίδειξη που παρουσίασαν αθλητές του Συλλόγου.

Την επιμέλεια της άκρως εντυπωσιακής επίδειξης του συλλόγου που καθήλωσε τους θεατές ειχε ο Κορεάτης JUNWOO LEE που δια 3 μήνες είναι μαζί μας στον ΣΟΑΤ. Γονείς και φίλοι του Ταεκβοντό τίμησαν με την παρουσία τους τις εξετάσεις, χειροκροτώντας ακατάπαυστα τους αθλητές για το ήθος τους, την υψηλή τεχνική τους κατάρτιση και την πρόοδό τους στο διάστημα αυτό της εκπαίδευσής τους.

Επίσης τίμησαν με τη παρουσια τους η Αντιδήμαρχος Παιδείας –Πολιτισμού-Αθλητισμού κ.Εφη Λεβέντη και ο πρόεδρος σχολικών επιτροπών κ.Γιάννης Κωτούλας.

 

Μεγάλη τιμή για τον Σύλλογο ότι παρευρέθησαν ο Slavcho Rachev,Βούλγαρος Δάσκαλος που εργάζεται στην Αμερική και στο πανεπιστήμιο Colubia και ο Κορεάτης Sang Hyun Park,τεχνικός διευθυντής της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας.Ο κ.Rachev προσκάλεσε τον κ.Παιταρίδη και αθλητές του ΣΟΑΤ για προπονητικό κάμπ στην Νέα Υόρκη.

Ο κος Παϊταρίδης σε μια σύντομη αναφορά του στους στόχους του Συλλόγου τόνισε πως ο κυριότερος είναι η εμφύσηση της δια βίου άσκησης στα μικρά παιδιά και να μάθουν τα μυστικά του Ταεκβοντό. Παρά τις μεγάλες επιτυχίες του Συλλόγου,τις διακρίσεις,τα μετάλλια κτλ αυτός παραμένει ο κύριος στόχος,ιδιαίτερα σε μια δύσκολη εποχή που ο αθλητισμός πρέπει να είναι προτεραιότητα.Είναι συγκινητικό,κολακευτικό και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς,ότι ένα τόσο μεγάλο κομμάτι της τοπικής μας κοινωνίας,μας εμπιστεύεται  τα παιδιά τους.

Κολακευτικά σχόλια για την οργάνωση αλλά και τις επιδόσεις των αθλητών ακούστηκαν τόσο από τους εξεταστές όσο και από τους γονείς οι οποίοι αποχώρησαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την πρόοδο των παιδιών τους.

Τέτοιες εκδηλώσεις αναδεικνύουν την ομορφιά του αθλήματος και  αποτελούν  γιορτή για τον αθλητισμό.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"