Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016 11:40 από

Διδαξε σε Διεθνές σεμινάριο Ταεκβοντο στην Νορβηγία ο Νίκος Παιταριδης(ΦΩΤΟ)

Αρχές Μαΐου βρέθηκε στην Νορβηγία και συγκεκριμένα στο Τροντχαιμ ο Νίκος Παιταριδης για να διδάξει σε Διεθνες Προπονητικό σεμινάριο Ταεκβοντο έχοντας κληθεί από τον διοργανωτή  Σύλλογο της Νορβηγίας RORA Club και την Νορβηγική Ομοσπονδία

Έχοντας την τιμη να επιλεγει  μαζί με τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό του Ιράν Mohammadreza Yari και τον προπονητή της Εθνικής Νορβηγιας David Cook αποτέλεσαν μια ομάδα υψηλού διδακτικου επιπέδου για το σεμινάριο.

Κλήθηκαν να διδάξουν σε 200 αθλητές  από διαφορετικά κράτη, μεταξύ των οποίων η Εθνικη Νορβηγιας και προκριθεντες στην Ολυμπιάδα του Ριο αλλά και να μεταδωσουν εμπειριες και γνωσεις στους Νορβηγους προπονητες.

Μια ακόμη καταξίωση και αναγνώριση για τον Τρικαλινο προπονητή του ΣΟΑΤ που το όνομα του είναι γνωστό και εκτός των τειχων.

Ο Νικος Παιταριδης είναι επικεφαλής του Τεχνικου τημ στον ΣΟΑΤ, εχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο,Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής του αθλήματος, Πρόεδρος τοπικής επιτροπής Κεντρικής Ελλάδας, μέλος της Επιστημονικής Επιτροπης, εισηγητής σε πολλά Διεθνη σεμινάρια ταεκβοντο και με πολλούς Πρωταθλητές στην έως τώρα πορεία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"