Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016 12:36 από

Με απόλυτη επιτυχία και όμορφο θέαμα το Baby Cup

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε ύστερα από πρωτοβουλία του Σ.Ο.Α. Τρικάλων η φιλική αγωνιστική ημερίδα,  Βaby Cup Tae Kwon Do στην πόλη μας. --

 

Οι αγώνες διεξήχθησαν την  Κυριακή  28 Μαΐου 2016 στο Κλειστό Δημοτικό  Γυμναστήριο Τρικάλων, μέσα σε εορταστικό κλίμα , χαρίζοντας σε όλους μικρούς και μεγάλους όμορφες στιγμές χαράς και αισιοδοξίας.                      

 

Ήταν μια άρτια διοργάνωση αφού συμμετείχαν πάνω 450  μικροί αθλητές-τριες , από 20 Συλλόγους κυρίως από την Θεσσαλία αλλά και άλλες πόλεις που πραγματικά έκλεψαν την παράσταση κάνοντας πολλοί από αυτούς το ντεμπούτο τους στους αγωνιστικούς χώρους και καταχειροκροτήθηκαν.

Χωρίς νικητές και ηττημένους καθώς  ο πρώτιστος σκοπός των αγώνων αυτών ήταν η συμμετοχή και η διατήρηση της επαφής των αθλητών με το αγωνιστικό μέρος του αθλήματος και σε όλους τους συμμετάσχοντες δόθηκε αναμνηστικό μετάλλιο και έπαινος συμμετοχής.

 

Στην διοργάνωση αυτή ο ΣΟΑΤ συμμετείχε  με 100 αρχάριους αθλητές , το νέο «αίμα» του Συλλόγου μας ,που αγωνίστηκαν περίφημα. Η μεθοδική  δουλειά που γίνεται στις τάξεις του Συλλόγου αποδίδει καρπούς και μέσα από αυτά τα παιδιά θα αναδειχτούν εξαιρετικά ταλέντα, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση του ΣΟΑΤ.

 

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε να απευθύνουμε στον Δήμο Τρικκαίων για την βοήθειά του , στους εθελοντές που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχημένη διεξαγωγή των αγώνων, τον ιατρό, μέλος του Συλλόγου μας, κο Τζέλη …. καθώς και τους χορηγούς μας :

 

● Parfumerie 12

● Κατάστημα Οπτικών Μάτι-Μάτι

● Παλιά Ιστορία

● Κατώγι

● Ίανθος

● Νιαβής

● Μπαρμπανικόλας

● Meteora Tours

● Libro cafe

● Mondo cafe

● Σταυράκης Ελαστικά

● Μανίκας ( Είδη υγιεινής )

● Συνεργείο αυτοκινήτων Άρης Καλαντζής

 ● Φανοποιείο - Βαφές αυτοκινήτων «Ιακωβάκης»

●Παιδικός σταθμός « Η Παραμυθοχώρα»

● Σκυρόδεμα Παπακώστας

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"