Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 06:34 από

Ξεκίνησε με φιλοδοξίες και σκληρές προπονήσεις η χρονιά στον Α.Σ Τρικάλων(ΦΩΤΟ+VIDEO)

Ξεκίνησαν εδώ και λίγο καιρό οι προπονήσεις στον παλαιστικό σύλλογο ΑΣ Τρικάλων

'Επειτα από τα εξαιρετικά αποτελέσματα και τις διακρίσεις αθλητών τα προηγούμενα χρόνια, φέτος οι υπεύθυνοι και προπονητές του συλλόγου βάζουν ακόμη πιο ψηλά τον πήχη.

Αρκετοί είναι οι αθλητές που και φέτος βρίσκονται στις τάξεις του ΑΣ Τρικάλων, με τον αριθμό μάλιστα να είναι μεγαλύτερος σε σχέση με πέρυσι.

Με ιδιαίτερο ζήλο και μεράκι οι δύο προπονητές του Συλλόγου και πρώην πρωταθλητές του αθλήματος Βασίλης Μότσιος και Χρήστος Κατσαρός (ο δεύτερος είναι και Ομοσπονδιακός τεχνικός) δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να μεταλαμπαδεύσουν στους νεαρούς παλαιστές τα μυστικά του αθλήματος, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι φέτος στις προπονήσεις συμμετέχουν και κάποιοι άλλοι παλιοί πρωταθλητές που και εκείνοι διδάσκουν τους νεαρότερους.

Πρόεδρος του Α.Σ Τρικάλων είναι ο επίσης παλιός πρωταθλητής, Κώστας Φάλιας, που είναι και μέλος του Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας.

Στο σύλλογο διδάσκεται η Ελληνορωμαική, αλλά και η ελεύθερη πάλη, με τις προπονήσεις να πραγματοποιούνται καθημερινά από 17.00-21.00 στο γυμναστήριο "Βαγγέλης Σκούρας" στα Σεισμόπληκτα.

Πρόκειται για ένα γυμναστήριο που πληροί όλες τις προυποθέσεις για τους παλαιστές, καθώς διαθέτει και γυμναστήριο με βάρη, ενώ υπάρχει και σάουνα, την οποία οι αθλητές χρησιμοποιούν μία φορά την εβδομάδα.

Συνολικά λειτουργούν δύο τμήματα, ένα με παλαιστές μικρών ηλικιών και ένα με μεγαλύτερες ηλικίες και κάποιους ενήλικες.

'Οσο περνάει ο καιρός οι προπονήσεις γίνονται όλο και πιο δυνατές, καθώς τους επόμενους μήνες αθλητές του ΑΣ Τρικάλων θα συμμετάσχουν σε σημαντικές εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις, έχοντας μάλιστα πιθανότητες διάκρισης.

'Οσοι επιθυμούν να ενημερωθούν για τις εγγραφές στο Σύλλογο, δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους στα τηλέφωνα: 6974821513 και 6972012424.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Trikalascore από τις προπονήσεις των τμημάτων του Α.Σ Τρικάλων στο "Bαγγέλης Σκούρας", αλλά και βίντεο με τις δηλώσεις των προπονητών Βασίλη Μότσιου και Χρήστου Κατσαρού:

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"