Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 12:45 από

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του METEORA WRESTLING ACADEMY

Στα ΤΕΦΑΑ έγινε η ενημέρωση για το παγκόσμιο τουρνούα ΜETEORA WRESTLING ACADEMY

Το παρόν στην ενημέρωση έδωσαν ο προπονητής του Α.Π.Σ.Τρικάλων και υπεύθυνος της διοργάνωσης του τουρνουά Νίκος Τσιακάρας, ο υποστηρικτής και συνυπεύθυνος της διοργάνωσης Γιάννης Τζήκας, ο επιστημονικός υπεύθυνος Αναπληρωτής καθηγητής προπονητικής του ΤΕΦΑΑ Βασιλής Γεροδήμος, ο Ανδρέας Λεο, η κυρια 'Εφη Λεβέντη εκπρόσωπος του Δήμου Τρικκαίων, ο κ. Ντίνος Μπάρδας, εκ μέρους της Περιφέρειας και ο κύριος Ράντος κοσμήτορας του ΤΕΦΑΑ.

Οι δηλώσεις τους κυμάνθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος δηλώνοντας ότι: Πρόκειται για μία συμαντική διοργάνωση που σκοπό έχει την ανάδειξη της πάλης ώστε με αυτή τη διοργάνωση να προβλήθει ο η περιοχή των Μετεώρων και γενικά η ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

Να σημειώσουμε το παρόν στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Καλαμπάκα το διάστημα 6-13 ιουλίου θα δώσουν αθλητές από τις χώρες, Κύπρος, Εσθονία, Σκανδιναβικές χώρες Η.Π.Α Ιράν , και κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα γίνει προπονητικό σεμίναριο για ανάβαθμιση των γνώσεων των προπονητών και τις εμπειριες των αθλητών στη πάλη.

Τέλος θα αναβιώσει η αρχαία πάλη και η παραδοσιακή πάλη.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους που θέλησαν να ενημερωθούν για το τουρνουά ήταν και ο προπονητής του Ελευθεροχωρίου Νίκος Μανούρας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"