Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016 01:13 από

Μεθοδική δουλειά με εντυπωσιακά αποτελέσματα και φέτος στον ΑΠΣΤ(ΦΩΤΟ+VIDEO)

Ο παλαιστικός σύλλογος της πόλης ΑΠΣ Τρικάλων, είναι ένας από τους πιο μαζικούς συλλόγους της πόλης, όπου γίνεται και φέτος μεθοδική δουλειά, η οποία φαίνεται και εκ του αποτελέσματος

Ο ΑΠΣΤ, τα τελευταία χρόνια, έχει αναδείξει αρκετούς αθλητές, οι οποίοι έχουν καταφέρει να διακριθούν σε τοπικό, αλλά και σε Πανελλήνιο επίπεδο, έχοντας ακόμη μεγαλύτερες προκλήσεις μπροστά τους για το μέλλον.

Είναι αξιοσημείωτο, ότι κάθε χρόνο ο ΑΠΣΤ παρουσιάζει αύξηση στον αριθμό των αθλητών που τον απαρτίζουν, ενώ ο υπεύθυνος Νίκος Τσιακάρας και οι συνεργάτες του, στο γυμναστήριο που βρίσκεται στο δημοτικό στάδιο της πόλης και έχει διαμορφωθεί ειδικά και σωστά, παρέχουν σε όλους τους αθλούμενους όλα όσα χρειάζονται.

Βέβαια, ο ΑΠΣΤ, πέρα από τα μετάλλια και τις διακρίσεις, στοχεύει στο να σφυρηλατήσει σωστούς χαρακτήρες και δεν περιορίζεται μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς ανά τακτά διαστήματα πραγματοποιεί διάφορες εξωαγωνιστικές δραστηριότητες, όπως δεντροφυτεύσεις κλπ.

Βρεθήκαμε σε μία προπόνηση του ΑΠΣΤ και καταγράψαμε μερικά πλάνα από την εκγύμναση νεαρών αθλητών αλλά και ένα βίντεο, όπου ο Νίκος Τσιακάρας μας μιλάει για όλα τα παραπάνω:

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"