Κυριακή, 8 Μαΐου 2016 03:55 από

Στην Καλαμάτα η αποστολή του Α.Σ Τρικάλων

Στην πόλη της Καλαμάτας, όπου διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων Ελληνορωμαικής πάλης, βρέθηκε αυτές τις ημέρες η αποστολή του Α.Σ Τρικάλων

Τους αθλητές που συμμετείχαν στην αποστολή, συνόδευσαν οι προπονητές Βασίλης Μότσιος και Χρήστος Κατσαρός, αλλά και ο πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Φάλιας.

Η παρουσία του Α.Σ Τρικάλων στην Καλαμάτα, συνοδεύτηκε με μία πέμπτη θέση στα 85 κιλά, η οποία ήρθε από τον Αποστόλη Τσιόβολο και συνιστά σημαντική επιτυχία.

Εκεί, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, οι άνθρωποι του Α.Σ Τρικάλων είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με αρκετούς ανθρώπους και παράγοντες του αθλήματος, συζητώντας για τα δεδομένα της πάλης στα Τρίκαλα, αλλά και τυχόν προβλήματα που υπάρχουν, ενώ τα είπαν και με τον Πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας, Κώστα Θάνο, που ως γνωστόν έλκει την καταγωγή του από τη γειτονική Καρδίτσα.

Η επόμενη συνάντηση είναι στο Βελιγράδι, το διήμερο 21-22 Μαίου, όταν και η αποστολή του Α.Σ Τρικάλων θα βρεθεί εκεί, στα πλαίσια του Παγκόσμιου παιδικού τουρνουά, μίας πολύ σημαντικής διοργάνωσης, με την παρουσία κορυφαίων παλαιστών από όλο τον πλανήτη.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"