Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 12:17 από

Bραβεύτηκαν οι μικροί αθλητές των Diamond Fighters που συμμετείχαν στο Thessalia Open(ΦΩΤΟ)

Πριν λίγες ημέρες, νεαροί αθλητές του Τρικαλινού συλλόγου Kick Boxing Diamond Fighters έδωσαν το παρών στη διοργάνωση Τhessalia Open που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Λάρισας

Πρόκειται για αγώνες εμπειρίας, όπου οι μικροί ηλικιακά αθλητές του Kick Boxing αποκτούν παραστάσεις για το μέλλον και διοργανώνεται μέσω της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας του συγκεκριμένου αγωνίσματος.

Πραγματοποιούνται δύο γύροι του ενός λεπτού και στο φινάλε νικητές είναι και οι δύο αθλητές που συμμετέχουν στον εκάστοτε αγώνα.

Οι Τρικαλινοί αθλητές που έδωσαν το παρών στο Thessalia Open εκπροσωπώντας επάξια τους Diamond Fighters και βραβεύτηκαν από τους δασκάλους τους, Φώτη Γεωργόπουλο ,Αχιλλέα Νταιλιάνη και Κατερίνα Δράκου είναι οι: Tυφαρίκη Θεοδώρα, Τυφαρίδη Ευανθία, Χαρισοπούλου Αναστασία, Πάφη Στεφανία, Θεοκτίστου Μαρκέλλα, Γιώτας Γιώργος και Τριανταφύλλου Δημήτρης.

Θα πρέπει ακόμη να τονιστεί το γεγονός της παρθενικής παρουσίας Τρικαλινών αθλητών Kick Boxing και δη σε τόσο μικρές ηλικίας που συμμετέχουν σε αγώνες, δείγμα της συνεχόμενης ανόδου που έχει το εν λόγω άθλημα στην πόλη μας.

Παράλληλα, πιστοποιείται η ανοδική πορεία και για το Σύλλογο Diamond Fighters, ο οποίος ανεβαίνει συνεχώς και σε αριθμό αθλητών, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται από τους προπονητές.

Το Kick Boxing, μπορεί μέχρι πριν λίγα χρόνια να ήταν ένα παρεξηγημένο άθλημα και αρκετοί γονείς να θεωρούσαν ότι ελλόχευε κινδύνους, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν υπάρχει και πλέον ολοένα και περισσότεροι γονείς στρέφουν εκεί τα παιδιά τους.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Trikalascore από τις βραβεύσεις των νεαρών αθλητών από τους δασκάλους του Diamond Fighters:

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"