Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 03:58 από

Σάρωσαν τα μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα οι Praetorians του Harlem Fight Gym!

Εξέπληξαν κοινό και ειδικούς οι praetorians του harlemfightgymτου Μήτσιου Αθανάσιου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 17 – 18 Ιουνίου όπου πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στο Α.Κ. Σίνδου

Σε ένα πρωτάθλημα όπου είχε συμμετοχή από ολόκληρη την Ελλάδα , το κοινό και οι αθλητές απόλαυσαν πλούσιο θέαμα στο πιο ολοκληρωμένο άθλημα του κόσμου , σε ένα άριστα οργανωμένο και άρτιο περιβάλλον η Τρικαλινή ομάδα έδειξε την δυναμική της κερδίζοντας 5 μετάλλια στην κατηγορία των ανδρών. Συγκεκριμένα ο Κ. Καλύβας αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος κάνοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις στα 85 κιλά , στα 69 κιλά και οι δύο αθλητές της Τρικαλινής ομάδας Γιούργκεν Γεσίλι και Γιάννης Σταυρίδης ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών καταλαμβάνοντας την 2η και 3η αντίστοιχα. Στα 62 κιλά ο Βασίλης Σπανούλης κάνοντας δυνατή εμφάνιση αναδείχτηκε 2ος πανελληνιονίκης. Στην κατηγορία των δυνατών +94κιλά ο Βαΐου Γρηγόριος πάτησε στο βάθρο των δυνατών κατακτώντας την 3η θέση. Στα 77 κιλά ο Χρήστος Σταμπέρνας και ο Δημήτρης Σκουμής τερμάτισαν στην 5η και 6η θέση , χάνοντας στις λεπτομέρειες. Στις γυναίκες η Αναστασία Ζωγράφου στα 62 κιλά παίζοντας στην κατηγορία των Βετεράνων αντιμετώπισε την αθλήτρια από τον Άγιο Δονίμικο Hernandez , όπου ήρθαν ισόπαλες έπειτα από ένα απολαυστικό παιχνίδι.

 

Οι προπονητές της ομάδας Μήτσιος Αθανάσιος και Πατσιάς Ιωάννης  συγχάρηκαν όλους τους αθλητές και ευχαριστούν όλους όσους βοήθησαν την ομάδα να κατακτήσει τόσα μετάλλια και να βρεθεί στην κορυφή. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"