Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017 12:19 από

Μπαγλατσάκος:Η αξιοκρατία δε θριάμβευσε σε αυτή τη διοργάνωση

Ο Τρικαλινός πρωταθλητής του Kick Boxing Στέφανος Μπαγλατσάκος, δεν κατάφερε χθες να κατακτήσει το Βαλκανικό τίτλο στη Ρουμανία, χάνοντας στα σημεία από το Ρουμάνο αντίπαλό του

Ωστόσο, η απόφαση των διαιτητών μάλλον προκαλεί μεγάλη δυσφορία τόσο στον ίδιο τον αθλητή, όσο και σε όλους εμάς που παρακολουθήσαμε το παιχνίδι μέσω ίντερνετ, καθώς ο Στέφανος παρά το ότι είχε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα την κυριαρχία, τελικά, έχασε στα...σημεία.

Το γεγονός αυτό, φαίνεται ότι πεισμώνει ιδιαίτερα τον Τρικαλινό πρωταθλητή, ο οποίος μέσω ανάρτησης στο Facebook μιλάει για το χθεσινό αγώνα, αλλά και για τη συνέχεια της καριέρας του, τονίζοντας ότι αποτελεί πλέον ζήτημα τιμής για τον ίδιο τον ερχόμενο Νοέμβριο να επιστρέψει και να κατακτήσει εκεί το Βαλκανικό τίτλο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Μπαγλατσάκου:

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την υποστήριξη σας και να σας πω ότι έδωσα σώμα και ψυχή για αυτή τη νίκη η οποία όμως δεν κατέληξε στην απόκτηση της πολυπόθητης ζώνης και αυτό Όχι επειδή δεν το άξιζα αλλά δυστυχώς γιατί με τα λύπης μου διαπίστωσα ότι η αξιοκρατία δεν θριάμβευσε σε αυτή τη διοργάνωση. Δεν πτοούμαι όμως γιατί είμαι μαχητής και πραγματικός αγωνιστής και δίνω υπόσχεση σε όλους ότι τον ερχόμενο Νοέμβριο θα επιστρέψω εδώ στα ίδια μέρη για τον ίδιο τίτλο και πιστέψτε με δε αφήσω περιθώρια. Θα σηκώσω την γαλανόλευκη ψηλά γιατί για μένα πλέον είναι θέμα τιμής. Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @stelios.politis που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία στον @kostasinbad που ήτανε γωνία μου στον προπονητή μου @greg__mallios στον γυμναστή μου @kfligos_viprgreece στον διατροφολόγο μου @andreaskonstantoudakis και τον φυσιοθεραπευτή μου @george_melas1985 που με τη βοήθειά τους έκανα αυτή την πολλή καλή εμφάνιση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"